G SONGLAB

Tanssin ja musiikin monitaiteinen työpaja 13-20-ikäisille nuorille

G SongLab goes Dance

G SongLab (www.gsonglab.fi) on oman musiikin tekemisestä kiinnostuneiden nuorten yhteisö, joka järjestää biisinkirjoituspajoja, online-tapaamisia, nuorten oman musiikin kuuntelusessioita ja paljon muuta. Toiminta on maksutonta ja avointa kaikille aiemmasta harrastuneisuudesta riippumatta.

Keskeisiä kumppaneita ovat mm. Genelec Oy ja Taideyliopisto, ja toiminnan tuottaa voittoa tavoittelematon Tiedonjulkistamisen kulttuuritehdas ry. Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla GSongLabiin osallistuvat myös tanssijat luomaan koreografiaa biisintekijöiden kanssa 18.-20.6.2023.

Työpajan teemana on Valta ja Vallattomuus. Kutsumme sinut taiteilemaan vallan moninaisten linssien läpi: miten valta voi näkyä tai kuulua? Miten valtaa voi käyttää taiteen keinoin? Miten se toteutuu ihmisten välillä? Miten se näyttäytyy maailmassa? Miltä se tuntuu kehossa? Entä vallattomuus? Haastamme sinut mukaan monitaiteiseen työpajaan yhdessä muiden nuorten kanssa kuvittelemaan valtaa ja vallattomuutta musiikin ja tanssin kautta alan ammattilaisten mentoroimana.

Työpajaa mentoroivat tanssitaiteilija Samuli Emery, tanssitaiteilija Sanni Kriikku, laulaja / lauluntekijä Anna Kuoppamäki sekä lauluntekijä / musiikin tuottaja Petter Korkman.

Työpajat järjestetään Taidelukio Lumitissa, Koljonniemenkatu 48-50

Aikataulu

su 18.6. klo 14-19 työpaja (sis.tauot)
ma 19.6. klo 11.00-17.00 työpaja (sis.tauot)
ma 19.6. klo 18-20 mahdollisuus nähdä Kammerballetten Musiikkikeskuksella
ti 20.6. klo 9.00-11.00 työpaja (sis.tauot)
ti 20.6. noin klo 12.15-12.45 GSongLab goes Dance esittäytyy Musiikkikeskuksen Valohallissa Aikataulumuutokset mahdollisia.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

G-Song Lab työpajan mahdollistaa: