Esiintyjäksi festivaaliviikolle

Tanssioppilaitokset On Stage

Haku on päättynyt. Katso Katselmukseen valitut kansainväliset ja kotimaiset tanssiopistot täältä.


Pääohjelman esiintyjät

Kansainvälisen pääohjelmistomme kokoaa festivaalin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan vuosittain tammikuussa.  


Haku on päättynyt! 

Karnevaalikulkue on uudistettu versio Kuopio Tanssii ja Soin perinteikkäästä festivaalikulkueesta. Karnevaalikulkueen ideana on tuoda värikkyyttä, eteläeurooppalaista karnevaalimeininkiä ja tanssin huumaa kaupungin katukuvaan. Kulkue on leikkimielinen kilpailu, jossa parhaat ryhmät palkitaan. Kulkue etenee Snellmaninpuistosta Kuopion torille, jossa ryhmät esittäytyvät Savonia-lavalla.


Esiintyjäksi vapaan pääsyn ohjelmiin

Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumat Kauppatorilla sekä Musiikkikeskuksen Valohallissa ovat kesän muistettavimpia hetkiä monille festivaalivieraille. Näihin tapahtumiin yleisöllä on vapaa pääsy ja ne keräävät vuosittain tuhansia katsojia. 

Haku Elo-Forumiin, Savonia-lavalle ja TanssiTelttaan on päättynyt.
Kiitos kaikille hakijoille!

Vapaan pääsyn ohjelman esiintyjät voivat noutaa festivaalipassit tapahtuman ensimmäisestä päivästä lähtien festivaalin infopisteiltä. Näyttämällä festivaalipassia lipunmyyjälle, saat lipun puoleen hintaan. Etu koskee ainoastaan saman päivän näytöksiä ja mikäli paikkoja on vielä vapaana. Festaripassilla ei voi ostaa lippuja netistä. 

Savonia-lava (torilava)

– Lavan koko 6 x 9m 
– Tanssimatto 
– Esiintyjä huolehtii itse musiikin toimituksesta tapahtumanjärjestäjälle ennen festivaalin alkua. Tapahtumanjärjestäjä huolehtii äänentoistosta. 

Musiikkikeskuksen Valohalli 

– Esiintymistilan koko n. 10 x 10m 
– Tanssimatto 
– Esiintyjä huolehtii itse musiikin toimituksesta tapahtumanjärjestäjälle ennen festivaalin alkua. Tapahtumanjärjestäjä huolehtii äänentoistosta. 

TanssiTeltta

TanssiTelttaan ei ole omaa hakulomaketta. Mikäli olet kiinnostunut esiintymisestä tai tanssipajan pitämisestä TanssiTeltassa – Lisätietoja: info@kuopiodancefestival.fi 

Muutokset ovat mahdollisia.

Seuraamalla tiedotusta verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavistamme ja uutiskirjeestä saat tuoreimmat tiedot ohjelmasta ja festivaalin kuulumisista.