Esiintyjäksi festivaaliviikolle

Tanssioppilaitokset On Stage

Haku on päättynyt. Katselmukseen valitut kansainväliset ja kotimaiset tanssiopistot julkaistaan helmikuussa.


Pääohjelman esiintyjät

Kansainvälisen pääohjelmistomme kokoaa festivaalin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan vuosittain tammikuussa.  


ILMOITTAUDU KARNEVAALIKULKUEESEEN 

Eteläeurooppalainen karnevaaliperinne rantautuu Kuopioon!   

Haku karnevaalikulkueeseen avautuu 1.3.2024. 


Esiintyjäksi vapaan pääsyn ohjelmiin

Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumat Kauppatorilla sekä Musiikkikeskuksen Valohallissa ovat kesän muistettavimpia hetkiä monille festivaalivieraille. Näihin tapahtumiin yleisöllä on vapaa pääsy ja ne keräävät vuosittain tuhansia katsojia. 

Haku esiintyjäksi Elo-Forumiin ja Savonia-lavalle avoinna 5.1.-30.4.2024.

Vapaan pääsyn ohjelman esiintyjiksi etsimme tanssi-, musiikki- ja näyttämötaiteen harrastajia ja opiskelijoita. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa ja tukea erilaisten luovien alojen osaajia, sekä tarjota taidetta kaikille. 

TanssiTeltta

TanssiTeltta sopii hyvin muusikoille tai erilaisten työpajojen käyttöön. Onko sinulla intoa tulla vetämään tanssituokio tai viihdyttää festivaalikansaa livemusiikilla? Voit hakea mukaan, olit ammattimuusikko tai harrastaja.
 
Mikäli olet kiinnostunut esiintymisestä tai tanssityöpajan pitämisestä TanssiTeltassa:

Lisätietoja: info@kuopiodancefestival.fi 

Vapaan pääsyn ohjelman esiintyjät voivat noutaa festivaalipassit tapahtuman ensimmäisestä päivästä lähtien festivaalin infopisteiltä. Näyttämällä festivaalipassia lipunmyyjälle, saat lipun puoleen hintaan. Etu koskee ainoastaan saman päivän näytöksiä ja mikäli paikkoja on vielä vapaana. Festaripassilla ei voi ostaa lippuja netistä. 

Savonia-lava (torilava)

– Lavan koko 6 x 9m 
– Tanssimatto 
– Esiintyjä huolehtii itse musiikin toimituksesta tapahtumanjärjestäjälle ennen festivaalin alkua. Tapahtumanjärjestäjä huolehtii äänentoistosta. 

Musiikkikeskuksen Valohalli 

– Esiintymistilan koko n. 10 x 10m 
– Tanssimatto 
– Esiintyjä huolehtii itse musiikin toimituksesta tapahtumanjärjestäjälle ennen festivaalin alkua. Tapahtumanjärjestäjä huolehtii äänentoistosta. 

TanssiTeltta

TanssiTelttaan ei ole omaa hakulomaketta. Mikäli olet kiinnostunut esiintymisestä tai tanssipajan pitämisestä TanssiTeltassa – Lisätietoja: info@kuopiodancefestival.fi 

Muutokset ovat mahdollisia.

Seuraamalla tiedotusta verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavistamme ja uutiskirjeestä saat tuoreimmat tiedot ohjelmasta ja festivaalin kuulumisista.