Esiintyjäksi festivaaliviikolle

Tanssioppilaitokset On Stage

Kansainvälisten tanssioppilaitosten haku: 16.10.-30.11.2023

Kotimaisten tanssioppilaitosten haku:
11.12.2023-31.1.2024

Haku avatuu 11.12.

Pääohjelman esiintyjät

Kansainvälisen pääohjelmistomme kokoaa festivaalin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan vuosittain tammikuussa.  


ILMOITTAUDU KARNEVAALIKULKUEESEEN 

Eteläeurooppalainen karnevaaliperinne rantautuu Kuopioon!   

Haku karnevaalikulkueeseen avautuu tammikuussa 2024. 


Esiintyjäksi vapaan pääsyn ohjelmiin

Hae mukaan esiintyjäksi toriohjelmaan, Musiikkikeskuksen Valohalliin tai TanssiTelttaan! Haku avautuu tammikuussa 2024. 

Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumat Kauppatorilla sekä Musiikkikeskuksen Valohallissa ovat kesän muistettavimpia hetkiä monille festivaalivieraille. Näihin tapahtumiin yleisöllä on vapaa pääsy ja ne keräävät vuosittain tuhansia katsojia. 

Vapaan pääsyn ohjelman esiintyjiksi etsimme tanssi-, musiikki- ja näyttämötaiteen harrastajia ja opiskelijoita. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa ja tukea erilaisten luovien alojen osaajia, sekä tarjota taidetta kaikille. 

Vapaan pääsyn ohjelman esiintyjät voivat noutaa festivaalipassit tapahtuman ensimmäisestä päivästä lähtien festivaalin infopisteiltä. Näyttämällä festivaalipassia lipunmyyjälle, saat lipun puoleen hintaan. Etu koskee ainoastaan saman päivän näytöksiä ja mikäli paikkoja on vielä vapaana sekä yli 15 € maksavia lippuja. Festaripassilla ei voi ostaa lippuja netistä. 

Savonia-lava (torilava)

– Lavan koko 6 x 9m 
– Tanssimatto 
– Esiintyjä huolehtii itse musiikin toimituksesta tapahtumanjärjestäjälle ennen festivaalin alkua. Tapahtumanjärjestäjä huolehtii äänentoistosta. 

Musiikkikeskuksen Valohalli 

– Esiintymistilan koko n. 10 x 10m 
– Tanssimatto 
– Esiintyjä huolehtii itse musiikin toimituksesta tapahtumanjärjestäjälle ennen festivaalin alkua. Tapahtumanjärjestäjä huolehtii äänentoistosta. 

TanssiTeltta

TanssiTeltta sopii hyvin muusikoille tai erilaisten työpajojen käyttöön. Onko sinulla halua tulla vetämään tanssituokio tai löytyykö työpaikkasi kahvipöydästä piileviä muusikkoja, jotka sopisivat tanssittamaan festivaalikansaa?   
 
TanssiTelttaan ei ole omaa hakulomaketta. Mikäli olet kiinnostunut esiintymisestä tai tanssipajan pitämisestä TanssiTeltassa – Lisätietoja: info@kuopiodancefestival.fi