Yhdessä kohti festivaalia!

Jo yli 50 kertaa järjestetty Kuopio Tanssii ja Soi on tunnetuin, monipuolisin ja suurin vuosittain järjestettävä tanssitaidefestivaali Pohjoismaissa.

Tuotamme Suomeen maailman arvostetuinta tanssitaidetta. Tapahtumamme vertautuu alan tutkimuksissa tunnettujen kotimaisten, modernien klassikkobrändien joukkoon.  

Alusta kohtaamisille

Tarjoamme yritysyhteistyön alustaksi laadukkaan, elämyksellisen ja arvostetun tapahtuman, jossa on taideorientoitunut, monipuolinen ja uskollinen, mutta myös uudistuva yleisö. Yleisö, joka tarjoaa mahdollisuuden tuottaa yhteistyössä lisäarvoa asiakkaillenne, kumppaneillenne ja työntekijöillenne.

Ylpeys yhdessä tekemisestä, korkea laadullinen ja sisällöllinen osaaminen sekä yhteiskuntavastuullinen toimintatapa luovat lisäarvoa kaikille osapuolille.  

Yhteistyön mallit

Yritysyhteistyö alkoi festivaalilla 70-luvulla, kun autokauppias Veikko Itkonen huolehti festivaalin menopeleistä – myöhemmin yhteistyö jatkui Kuopion Autokaupan kanssa. Yhteistyö Savon Sanomien kanssa poikii molemmille tahoille laajaa näkyvyyttä. Kuopio Tanssii ja Soi onkin puhaltanut yhteen hiileen myös Savon Sanomien kanssa aivan tapahtuman alkumetreiltä saakka.

Muista yhteistyöhankkeista mainittakoon Karelia -gaala, Elo -Forum ja Genelec -gaala sekä yhteistyö Finnairin ja Kodin Kuvalehden kanssa. PeeÄssä ja Kuopion Energia ovat antaneet panoksensa suosittuihin toritapahtumiin, joissa on tarjottu esiintymismahdollisuuksia esimerkiksi nuorille harrastajille.

Vaikka yhteistyön mallit ovat vuosien varrella kehittyneet, lähtökohtina toimivat aina kumppaniyritysten tarpeet ja tavoitteet.
Räätälöidyt sopimukset tähtäävät pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Maineikkaan tapahtuman imagohyödyt ja mahdollisuudet yhteisiin markkinointitoimenpiteisiin mielenkiintoisen kohdeyleisön parissa ovat olennainen osa sopimuksia.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota yhteyttä:
Toiminnanjohtaja Salima Peippo, salima.peippo@kuopiodancefestival.fi