Kurssit

Kesän 2024 kurssit julkaistaan 1.3.2024.  

Festivaalilla on perinteisesti tarjolla runsas valikoima kursseja ja leirejä kaiken tasoisille ja ikäisille, aloittelijoista ammattilaisiin.  
Kurssien ohjaajina on toiminut monia niin kansainvälisiä kuin kotimaisia ammattitaitoisia tanssinopettajia ja koreografeja. 

Kaikkien kurssien reaaliaikaisen varaustilanteen voit katsoa verkkosivujemme kurssilistasta.

Ennakkoilmoittautuminen kursseille:

Online-kurssimyynti avautuu 1.3.2024

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2024 mennessä, voit noutaa festivaalipassin tapahtuman alkaessa 12.6.2024 Musiikkikeskuksen tai TanssiTeltan Shop & Info -pisteistä klo 10.00 alkaen. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi festivaalipassia noutaessasi.  

Näyttämällä festivaalipassia lipunmyyjälle, saat lipun puoleen hintaan. Etu koskee ainoastaan saman päivän näytöksiä ja mikäli paikkoja on vielä vapaana sekä yli 15 € maksavia lippuja. Festaripassilla ei voi ostaa lippuja netistä. 


FESTIVAALIN AIKANA: 

VOIT OSTAA KURSSIPAIKAN MUSIIKKIKESKUKSEN SHOP & INFOSTA, tai mikäli kurssilla on vielä vapaita paikkoja jäljellä voit myös tulla suoraan kurssipaikalle ennen kurssin alkua ja maksaa kurssimaksun siellä käteisellä. Suosittelemme kuitenkin kurssien varaamista ennakkoon netistä, näin varmistat ettei haluamaasi kurssia peruta.

Myyntiehdot: 
– maksutavat: verkkomaksu  
– online-ilmoittautuminen päättyy 10.6.2024 
– peruutuksista/keskeytyksistä pidätämme 12 € toimistokuluihin 
– mikäli ryhmä ei toteudu, ilmoitetaan siitä viipymättä oppilaalle 
– osallistuja vastaa itse henkilö- ja omaisuusvakuutuksistaan

Kurssien peruutusehdot: 
– peruutus viimeistään 10.5. – pidätämme 12 € toimistokuluihin 
– peruutus viimeistään 1.6. – veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta 
– peruutus samana päivänä tai jos et lainkaan peru, veloitamme täyden osallistumismaksun
– sairaustapauksessa keskeytetyn tai käyttämättä jääneen kurssipaikan maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan, mutta pidätämme 12 € toimistokuluihin

FESTIVAALIN JÄLKEEN: 

Meille on tärkeää, että saamme palautetta kurssilaisilta, jotta voimme kehittää seuraavan vuoden festivaalia. Muista siis täyttää asiakaspalautteemme!