Kurssit

Kesän 2024 kurssit on nyt julkaistu!  

Uudistuneen nettikauppamme myötä jokainen voi räätälöidä oman kurssipakettinsa monipuolisesta valikoimastamme. Ostaminen ja kurssipaketin kokoaminen on helpompaa kuin koskaan. Mikäli ostat yhdellä kertaa kolme kurssia, saat 10 % alennuksen ja viidestä kurssista jopa 15 % alennuksen (alennukset ei koske Leirit ja EK:t -kategorian tuotteita). Maksutavoista löydät myös laskun ja osamaksun.  

Festivaalilla on perinteisesti tarjolla runsas valikoima kursseja kaiken tasoisille ja ikäisille, aloittelijoista ammattilaisiin.  Kurssien ohjaajina toimii monia niin kansainvälisiä kuin kotimaisia ammattitaitoisia tanssinopettajia ja koreografeja.  

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2024 mennessä, saat noutaa festivaalipassin tapahtuman alkaessa 12.6.2024 Musiikkikeskuksen tai TanssiTeltan Shop & Info -pisteistä klo 10.00 alkaen. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi festivaalipassia noutaessasi.  Näyttämällä festivaalipassia lipunmyyjälle, saat lipun festivaalin maksullisiin esityksiin puoleen hintaan. Etu koskee ainoastaan saman päivän näytöksiä ja mikäli paikkoja on vielä vapaana. Festaripassilla ei voi ostaa lippuja netistä.  

Suositusikä: Suositusikä on ikäryhmä, jolle kurssin opettaja on räätälöinyt kyseisen kurssin. Voit myös oman harkintasi mukaan osallistua eri ikäryhmän kurssille, mikäli uskot sulautuvasi joukkoon. 

Taso: Kurssit on jaoteltu kolmen tason mukaan. Lisäksi vaihtoehtona on avoin taso. 

  • Alkeet: Et tarvitse välttämättä aikaisempaa tanssikokemusta tai olet harrastanut tanssia vasta vähän aikaa. Tai ehkä haluat sukeltaa kyseisen lajin perusteisiin rauhallisessa tahdissa. 
  • Jatkotaso: Aikaisemmin tanssia/kyseistä lajia harrastaneille tanssin suurkuluttajille.  
  • Ammattilaiset ja ammattiopiskelijat: Taso on tarkoitettu tanssin ammattilaisille tai ammattiopiskelijoille, sekä kyseisessä tanssilajissa edistyneille aikuisille.  
  • Avoin taso: Avoimen tason tunnille voit tulla ilman aikaisempaa kokemusta. Opetus on kuitenkin räätälöity tavalla, jossa eri tasoisille osallistujille löytyy mielekästä ja tason mukaista sisältöä. Avoimen tason tunnilla viihtyvät siis kaikki aloittelijoista edistyneisiin ja ammattilaisiin.  

VOIT OSTAA KURSSIPAIKAN MUSIIKKIKESKUKSEN TAI TANSSITELTAN SHOP & INFOSTA. Mikäli kurssilla on vielä vapaita paikkoja jäljellä voit myös tulla suoraan kurssipaikalle ennen kurssin alkua ja maksaa kurssimaksun verkkokaupan kautta ja näyttää kuitin kurssisihteerille. Suosittelemme kuitenkin kurssien varaamista ennakkoon netistä, näin varmistat ettei haluamaasi kurssia peruta. 

Tutustu uutena myös pienten lasten päiväleiriin! Lisäksi mukana tutut EK- koulutukset, EK- hakijakurssit ja Poikaleirit. Luethan leiri- infot tarkasti ennen varaamista. 

Majoituspakettiin sisältyy koulumajoitus patjalla. Ruokailupakettiin sisältyy lounas, päivällinen, iltapala ja seuraavan aamun aamupala. Majoitus- ja ruokailupaketit varataan jokaiselle päivälle erikseen.  

Myynti- ja peruutusehdot kursseille ja leireille:  
– maksutavat: nettikaupan kautta verkkomaksu, lasku tai osamaksu. Huom. ei varauksia, kurssimyyntiä tai laskutuksia sähköpostilla tai puhelimitse. 
– mikäli ryhmä ei toteudu, ilmoitetaan siitä viipymättä oppilaalle ja maksu palautetaan 
– osallistuja vastaa itse henkilö- ja omaisuusvakuutuksistaan 
– kurssivaraus on sitova. Sairaustapauksessa keskeytetyn tai käyttämättä jääneen kurssipaikan maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. 

Leirien, EK- koulutusten ja majoituspakettien varaaminen päättyy 23.5.2024 

Kyselyt kursseja ja leirejä koskien sähköpostitse office@kuopiodancefestival.fi 

Muutokset mahdollisia.