Festivaalipassi ja -ranneke

Festivaalipassi

Näyttämällä festivaalipassia lipunmyyjälle, saat lipun puoleen hintaan. 
Festivaalipassin saavat kaikki vapaan pääsyn ohjelman esiintyjät ja kurssilaiset, jotka ovat maksaneet kurssit 30.4. mennessä. EK-kurssilaiset ja Poikien tanssileiriläisten kurssi- ja leirihintaan kuuluu myös festivaalipassi.

Festivaalipassin voi noutaa Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin ensimmäisestä päivästä lähtien (12.6.), Musiikkikeskuksen ja TanssiTeltan Shop & Info -pisteiltä. Etu koskee ainoastaan saman päivän näytöksiä ja mikäli paikkoja on vielä vapaana. Festivaalipassilla ei voi ostaa lippuja netistä. Festivaalipassi on henkilökohtainen. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi.   

Festivaaliranneke

Tapahtuman järjestäjät haluavat muistaa ja kiittää talkoolaisia festivaalin mahdollistamisesta.
Rannekkeen omistajat pääsevät ilmaiseksi festivaalin esityksiin ja kursseille, mikäli paikkoja on vapaana. Näytöksen alkaessa odotathan vuoroasi maltillisesti, että lipun ostaneet menevät saliin ensiksi.

Festivaalirannekkeet voi noutaa Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin ensimmäisestä päivästä lähtien (12.6.), Musiikkikeskuksen ja TanssiTeltan Shop & Info -pisteiltä. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Festivaaliranneke on henkilökohtainen.