Karnevaalikulkue

Näytökset ja liput

15.6.2024
10:30
Savonia-lava, kauppatori
vapaa pääsy

Kuopio Tanssii ja Soin Karnevaalikulkue hurmaa festivaalikansan jälleen tänä kesänä!

Karnevaalikulkueen ideana on tuoda värikkyyttä, eteläeurooppalaista karnevaalimeininkiä ja tanssin huumaa kaupungin katukuvaan. Kulkue on leikkimielinen kilpailu, jossa parhaat ryhmät palkitaan. Kulkue etenee Snellmaninpuistosta Kauppakatua pitkin Kuopion torille, jossa ryhmät saavat minuutin esiintymisajan ja mahdollisuuden hurmata tuomarit.

Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan mitä tahansa tahoa edustava joukkue, joka on kooltaan 4–20 henkilöä. Samasta yrityksestä, yhdistyksestä jne. mukaan voi ilmoittautua useita eri joukkueita.

Ryhmä voi halutessaan esittää tanssia ja koreografiaa, joka on myös yksi arvosteltavista osa-alueista. Kisa on kuitenkin leikkimielinen, eikä tanssikoreografiaa ole pakko olla!

1. sijalle on luvassa 1000 € ja 2. sijalle 500 €. Lisäksi voittajajoukkueelle luovutetaan kiertopokaali, joka palautetaan seuraavan vuoden tapahtumaan takaisin uudelle voittajalle luovutettavaksi. Tapahtuman rahapalkinnot sponsoroi PeeÄssä.

Kesällä 2023 Karnevaalikulkueeseen osallistui 10 joukkuetta, joilta kaikilta nähtiin upeaa heittäytymistä!
Voiton vei Kuopion SalsaStudion Los Locos de la Calle, toiseksi sijoittui Puumiehet Show.

Tempoa Elämään
Meet on Street
Outlaw girls
Ritmos Latinos
Belly Utopia
Dream Dance Group
Kuka ry
Here we go again!

Karnevaalikulkueen tunnelmia vuodelta 2023.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.


Kumppanit

Peeässä

Katso myös

Kuopio TALKS -seminaarisarjaKuopio TALKS -seminaarisarja HyvinvointiaamutHyvinvointiaamut Lumotun metsän tanssijamitLumotun metsän tanssijamit