Etusivu » Kauppa » EK hakijakurssi B

EK hakijakurssi B

160,00 

15 varastossa

 €
Options Quantity
Tuotetunnus (SKU): 212 Osasto:

Kuvaus

Laji: Baletti
Taso: Baletti hakijakurssi B
Ikäsuositus: 13-14 v, hakijan syntymävuosi 2010
Opettaja: Heli Kuula
Kurssit: 13.6-17.6 klo 10.30-12.15. Katso Hakijakurssiesite 2024 (pdf)
Hakutilaisuus: ti 18.6. klo 11.15-12.15 (Koosteryhmä 14.15-15.15)

Paikka: Wanha Lumit tanssisali, Koljonniemenkatu 48 

Sisältö: Kuopio Tanssii ja Soi järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksen kanssa baletin erikoiskoulutusjakson festivaalin aikana 12.–18.6. Kuopiossa. Kurssimuotoinen koulutus on suunnattu 12–15-vuotiaille balettia aktiivisesti harrastaville nuorille, jotka ovat kiinnostuneita baletista ja tanssijan ammatista. Hakijakurssit on jaoteltu syntymävuoden mukaan. Baletin erikoiskoulutukseen pyritään valintakokeen kautta (hakuohjeet sivun lopussa). Tämä kurssi valmistaa 18.6 järjestettävään valintakokeeseen. EK hakijakurssille osallistuminen ei ole pakollista, jotta voi ilmoittautua valintakokeeseen. Kurssille osallistuminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa ja antaa oppilaille runsaasti työkaluja valintakokeessa menestymiseen. 

Hakijakurssilla keskitytään vartalon kannatuksen, kehon linjausten ja toiminnallisen aukikierron tietoiseen kehittämiseen baletin perusliikkeiden avulla. Keskilattialla tehtävien liikkuvien harjoitusten kautta pyritään kehittämään kokonaisvaltaista baletillista koordinaatiokykyä. Lisäksi perehdytään varvastekniikan perusteisiin. 

Kurssihinnat sisältävät pääsylipun Supervisual gaalaan ja festivaalipassin.
Lue lisää festivaalipassista täältä.

Ruokailut ja majoitukset ostettavissa erikseen Kuopio Tanssii ja Soin verkkokaupasta.

Opettajasta: Heli Kuula on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Vuodesta 1988 hän on toiminut tanssin ammatillisen opettajakoulutuksen lehtorina (Kuopion konservatorio, Oulun konservatorio, Oulun AMK). Hänen tehtävänään on ollut mm. baletin tekniikan ja pedagogiikan sekä opettajan ammattipedagogisten opintojen opettaminen ja kehittäminen sekä taiteellis-pedagogisten produktioiden ja opinnäytetöiden ohjaaminen. Hän on vieraillut opettamassa kurssimuotoisesti balettia ja erilaisia pedagogisia oppisisältöjä ympäri Suomea.   

BALETTIOPPILAITOKSEN EK-KOULUTUKSEEN HAKEMINEN 

Erikoiskoulutukseen pyritään valintakokeen kautta.  Koe järjestetään hakijakurssien jälkeen, tiistaina 18.6.2024 klo 10–15.15 Wanhan Lumitin tanssisalissa. Valinnat tekee balettioppilaitoksen raati. Huoltajat ja omat opettajat eivät voi tulla seuraamaan hakutilaisuutta. Lähetä seuraavat erikoiskoulutukseen hakemista varten tarvittavat liitteet 15.5.2023 mennessä osoitteeseen office(at)kuopiodancefestival.fi 

1) LATAA hakulomake omalle koneellesi Dropbox-kansiosta. Älä täytä hakemusta Dropboxissa!
2) oman tanssikoulun ja baletinopettajan allekirjoittama todistus suoritetuista tanssin perusopinnoista.
3) baletinopettajan vapaamuotoinen suosituskirje.
4) kokoa hakemus ja liitteet yhdeksi PDF-tiedostoksi ja lähetä se osoitteeseen office@kuopiodancefestival.fi 

Lisätiedot

Laji

,