Etusivu » Kauppa » Balettioppilaitoksen EK 3

Balettioppilaitoksen EK 3

355,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 210 Osasto:

Kuvaus

Laji: Baletti
Taso: Balettioppilaitoksen erikoiskoulutusryhmään valitut, EK 3
Ikäsuositus: Baletin erikoiskoulutusryhmiin kuuluvat
Opettajat: Virve Olsson (baletti), Anne-Marie Ahola-Hiitola (baletti), Henrik Burman (kehonhuolto), Ilkka Lampi (Pas de Deux)
Kurssit: 12.-16.6. Katso tarkemmat aikataulut tästä
Balettioppilaitoksen esitys maanantai 17.6. klo 15.  

Paikka: Taidelukio Lumit, Koljonniemenkatu 48 / Dance Flow, Teollisuuskatu 1

Sisältö: Kuopio Tanssii ja Soi järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksen kanssa baletin erikoiskoulutusjakson festivaalin aikana 12.–18.6. Kuopiossa.

Kurssihinnat sisältävät pääsylipun Supervisual Gaalaan sekä festivaalipassin.
Lue lisää festivaalipassista täältä.

Ruokailut ja majoituspaketit ostettavissa erikseen Kuopio Tanssii ja Soin verkkokaupasta.

Opettajista:
Virve Olsson on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen kansallisbaletissa 1986–2012, jossa hän tanssi kaikissa keskeisissä teoksissa sekä solisti- että kuorotehtävissä. Virve on valmistunut Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi. Hän opettaa Kansallis Oopperan ja- baletin Balettioppilaitoksella Ammatillisen koulutuksen opiskelijoita.

Anne-Marie Ahola-Hiitola on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta. Hän on toiminut tanssijana Suomen kansallisbaletissa ja Tukholman Kuninkaallisessa baletissa. Anne-Marie opettaa Kansallis Oopperan ja- baletin Balettioppilaitoksella Ammatillisen koulutuksen opiskelijoita.

Henrik Burman on pitkän uran tehnyt balettitanssija ja tanssipedagogi. Hän valmistui Ruotsin kuninkaallisesta balettikoulusta vuonna 1986. Tämän jälkeen hän työskenteli tanssijana Ruotsin kuninkaallisessa baletissa ja solistina balettitanssijana Suomen Kansallisbaletissa. Henrik on opettanut muun muassa Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa, Somatic Studiossa, Tanssille Ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja soi -festivaaleilla. Henrik valmistui HAMK:ista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017.

Ilkka Lampi pitää erikoiskoulutusjakson aikana Pas de Deux parityöskentelyn, johon osallistuu EK 3 ja Poikien tanssileirin oppilaat.

Lisätiedot

Laji

,