Etusivu » Kauppa » Ballet Move

Ballet Move

50,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 141 Osasto:

Kuvaus

Laji: Baletti
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: Aikuiset
Opettaja: Henrik Burman
Aikataulu: la 15.6 ja su 16.6 klo 13.00-14.15
Paikka: Studio Tempo, Puijonkatu 27 Kuopio

Sisältö: Ballet Move on Henrik Burmanin vuonna 2013 kehittämä laji, jossa treenataan perusharjoitteita keskilattialla ilman tankoa, fitness-hengessä. Tunnilla nostetaan sykettä sekä lisätään liikkuvuutta ja tasapainoa sekä haastetaan oman kehon hallintaa. BalletMoven inspiraationa ovat baletti, pilates, toiminnallinen harjoittelu ja cardio-treeni. Alunperin BalletMove kehitettiin kuntosaliasiakkaille ja tunti soveltuu kaikille. Lajin ydinajatus on tutkia koko kehon osallistumista liikkeeseen, jonka luomme. Ideana ei ole keskittyä tiukasti tekniikkaan vaan liikkua kokonaisvaltaisesti. Tunti rakentuu alussa toiminnallisista harjoitteista, joista muotoutuu vähitellen balettiaskelia ja niitä kasvatetaan laajemmiksi balettiliikkeiksi.
BalletMove on fitness-tunti ja se sopii kaikille, sillä jokainen voi sovittaa intensiteetin ja liikelaajuudet itselleen sopiviksi.

Opettajasta: Henrik Burman on pitkän uran tehnyt balettitanssija ja tanssipedagogi. Hän valmistui Ruotsin kuninkaallisesta balettikoulusta vuonna 1986. Tämän jälkeen hän työskenteli tanssijana Ruotsin kuninkaallisessa baletissa ja solistina balettitanssijana Suomen Kansallisbaletissa.
Henrik on opettanut muun muassa Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa, Somatic Studiossa, Tanssille Ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja soi -festivaaleilla.
Henrik valmistui HAMK:ista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017. HENRIK BURMAN on BalletMOVE:n opettaja ja kehittäjä.

Lisätiedot

Ikä

Laji

,

Taso

Saatat myös pitää...