Etusivu » Kauppa » Tutustuminen steppiin

Tutustuminen steppiin

55,00 

14 varastossa

 €
Options Quantity
Tuotetunnus (SKU): 150 Osasto:

Kuvaus

Laji: Steppi
Taso: Alkeet
Ikäsuositus: Nuoret, aikuiset
Opettaja: Minna Karesluoto
Aikataulu: ke 12.6 ja to 13.6 klo 10.45- 12.15
Paikka: Kulttuuriareena 44, Kauppakatu 44 Kuopio

Sisältö: Tutustuminen steppiin kurssi on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kokeilemaan lajia myös ilman aikaisempaa kokemusta. Kurssin tavoitteina on tutustua stepin alkeistason liikemateriaaliin ja sanastoon, harjoitella yksi-, kaksi- ja kolmiäänisiä perusaskeleita,  body drummingin perusteita , sekä stepille ominaisen kehon kannatuksen ja samanaikaisen rentouden omaksumista. Kurssilla tutustutaan lisäksi musiikin käsitteisiin: fraasi, isku, kohoisku, aksentti ja synkooppi käytännön harjoitteiden kautta, sekä harjoitellaan perusyhdistelmiä pidetään kivaa stepaten meiningillä.
ASU ja KENGÄT: joustavat rennot vaatteet, steppikengät raudoilla tai tanssikengät, joissa on hyvä lesti, vähän korkoa, joustavuutta ja luistoa pohjissa ,sekä vesipullo.

Opettajasta: Tanssitaiteen maisteri Minna Karesluoto on monipuolinen tanssitekniikan, liikeilmaisun ja kehonhuollon opettaja. Koulutuksensa hän on saanut Kuopion konservatoriosta, Turun AMK:sta ja Teatterikorkeakoulusta. Osaamistaan hän on täydentänyt lukuisilla erilaisilla esittävän taiteen ja kehonhuollon opinnoilla kotimaassa ja ulkomailla. Vuodesta 1991 lähtien hän on työskennellyt Turun seudulla aluksi freelancer tanssija-opettajana ja vuodesta 1997 lähtien opetustyössä Turun AMK:n taideakatemiassa esittävän taiteen parissa. Sirkuskoulutuksen vastuuopettajana Karesluoto on toiminut 2004 lähtien. Karesluoto on myös matto-, pienväline- ja laitepilatesohjaaja. Steppi on hänelle henkireikä, ilo ja rakkaus.

Lisätiedot

Ikä

,

Laji

,

Taso

Saatat myös pitää...