Etusivu » Kauppa » Balettioppilaitoksen EK 1

Balettioppilaitoksen EK 1

355,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 208 Osasto:

Kuvaus

Laji: Baletti, nykytanssi
Taso: Balettioppilaitoksen erikoiskoulutusryhmään valitut, EK 1
Ikäsuositus: Baletin erikoiskoulutusryhmiin kuuluvat
Opettajat: Virve Olsson (baletti), Anne-Marie Ahola-Hiitola (baletti), Henrik Burman (kehonhuolto), Julia Ehrstrand (nykytanssi)
Kurssit: 12.-16.6. Katso tarkemmat aikataulut tästä
Balettioppilaitoksen esitys maanantai 17.6. klo 15 

Paikka: Taidelukio Lumit, Koljonniemenkatu 48 / Hermannin salit, Hermanninaukio 3 A 

Sisältö: Kuopio Tanssii ja Soi järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksen kanssa baletin erikoiskoulutusjakson festivaalin aikana 12.–18.6. Kuopiossa.

Kurssihinnat sisältävät pääsylipun Supervisual Gaalaan sekä festivaalipassin.
Lue lisää festivaalipassista täältä.

Ruokailut ja majoituspaketit ostettavissa erikseen Kuopio Tanssii ja Soin verkkokaupasta.

Opettajista:
Virve Olsson on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen kansallisbaletissa 1986–2012, jossa hän tanssi kaikissa keskeisissä teoksissa sekä solisti- että kuorotehtävissä. Virve on valmistunut Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi. Hän opettaa Kansallis Oopperan ja- baletin Balettioppilaitoksella Ammatillisen koulutuksen opiskelijoita.

Anne-Marie Ahola-Hiitola on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta. Hän on toiminut tanssijana Suomen kansallisbaletissa ja Tukholman Kuninkaallisessa baletissa. Anne-Marie opettaa Kansallis Oopperan ja- baletin Balettioppilaitoksella Ammatillisen koulutuksen opiskelijoita.

Henrik Burman on pitkän uran tehnyt balettitanssija ja tanssipedagogi. Hän valmistui Ruotsin kuninkaallisesta balettikoulusta vuonna 1986. Tämän jälkeen hän työskenteli tanssijana Ruotsin kuninkaallisessa baletissa ja solistina balettitanssijana Suomen Kansallisbaletissa. Henrik on opettanut muun muassa Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa, Somatic Studiossa, Tanssille Ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja soi -festivaaleilla. Henrik valmistui HAMK:ista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017.

Julia Ehrstrand valmistui tanssin– ja tanssin opetuksen kandidaatiksi DOCH:sta/Sirkus- ja tanssin yliopistosta (Tukholma). Hän on myös opiskellut Institut del Teatrossa (Barcelona) ja valmistunut DNA:n ISVP-ohjelmasta vuonna 2009. Hänen koreografioitansa on nähty eri näytöksissä New Yorkissa, Euroopassa ja Aasiassa. Hän on opettanut mm. The Juilliard Schoolissa New Yorkissa, Steps on Broadwayssa, Broadway Dance Centerissä, Gibney Dance Studiossa, Peridance Capezio Centerissä, The Jose Limon Dance Companyssa, Ruotsin kuninkaallisessa balettikoulussa Tukholmassa, DOCH:n tanssi- ja sirkusyliopistossa ( Tukholma), Balettakademien (Tukholma), ammattikursseja Danscentrumille (Tukholma), Amsterdam School of the Artsille (Amsterdam), UiS yliopistolle (University in Stavanger) Stavangerissa ja PRODA:ssa (Norja), Joffrey Ballet Summer Intensive, Ballet Hispanico ja SUNY Purchase. Julia valittiin myös esittelemään töitään Bryant Park Contemporary Dance -festivaaleilla New Yorkissa 2018 ja FIDCDMX:ssä Mexico Cityssä. Vuodesta 2018 lähtien hän perusti EDC/Ehrstrand Dance Collectiven (kansainvälinen tanssiyhteisö) joka on esiintynyt New Yorkissa, Mexico Cityssä, Tokiossa ja Taiwanissa. Julia matkustaa parhaillaan ympäri maailmaa ja pitää työpajoja, opettaa tanssitunneilla ja tekee tunnettuja ja uusia koreografioita tilaustyönä.

Lisätiedot

Laji

,