Hae mukaan talkooporukkaan!

Haluatko olla mukana tekemässä ikimuistoista festariviikkoa? Hae mukaan vapaaehtoiseksi festaritiimiimme 12.-18.6.2024!

Tervetuloa mukaan Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin mahtavaan tiimiin! Olemme kansainvälinen tanssitaidefestivaali, joka yhdistää intohimoiset tanssin harrastajat, kokeneet ammattilaiset ja innokkaat katsojat vuosittain unohtumattomaan tapahtumaan. Meidät tunnetaan sujuvista järjestelyistä, ystävällisestä palvelusta ja asiantuntevasta ilmapiiristä.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia tiimityöskentelijöitä toimimaan festivaaliviikon ajan erilaisissa tehtävissä. Myös ensikertalaiset ovat tervetulleita!

Toivomme, että voit sitoutua koko viikon ajaksi tapahtumaan. Vapaaehtoisilla on erittäin tärkeä rooli festivaalimme tunnelman luomisessa ja järjestelyjen sujumisessa. Vapaaehtoisena olet osa festivaaliyhteisöämme ja meille on tärkeää, että pääset kokemaan kansainvälisen tapahtumamme kokonaisvaltaisesti.

Kiitokseksi panoksestasi vapaaehtoisena saat festivaalirannekkeen koko tapahtuman ajaksi, jolla pääset katsomaan ilmaiseksi esityksiä, sekä osallistumaan kursseille, mikäli paikkoja on vapaana. Vapaaehtoisia tarvitsemme mm. (tehtäviä voidaan myös yhdistellä): kurssisihteereiksi, esiintyjäryhmien hosteiksi liikenteenvalvontaan ensiapuun ja/tai järjestyksenvalvojiksi ja asiakaspalvelun Shop & Infoon.

Hakulomakkeen löydät täältä.