Ammattilaisille

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali tarjoaa laajasti tanssitaiteen ammattilaisille suunnattua sisältöä ja etuja. 

Kansainvälisiin ja kotimaisiin huippuesityksiin Teme:n jäsenet saavat nyt ensimmäistä kertaa peruslipun puoleen hintaan todistamalla jäsenyytensä lippukassalla. Etua voi käyttää saman päivän esityksiin silloin kun niissä on tilaa.  

Festivaalilla on kattava kurssiohjelma, johon sisältyy erityisesti ammattilaisille suunnattuja kursseja. Lisäksi kurssiohjelmasta kannattaa katsoa avoimen tason kurssit ja jatkotason kurssit, jotka voivat lajikohtaisesti olla ammattilaisia kiinnostavia. Festivaalin uudessa kurssimyyntialustassa yli kolme kurssia yhtä aikaa ostamalla saa 10 % alennuksen ja yli viisi kurssia ostamalla 15 % alennuksen. Maksutavoista löytyy myös joustava Klarnan osamaksu.  

Seminaarisisällöt ovat kaikille ilmaisia ja ne julkaistaan kevään aikana. Seminaareissa käsitellään tanssia, kulttuuria ja hyvinvointia eri näkökulmista mielenkiintoisten luennoitsijoiden johdolla.  

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla on myös kunnia myöntää vuosittainen Tanssin Nuori Tekijä -palkinto, jonka summa on 8000 €. Palkinto myönnetään korkeintaan 30-vuotiaalle vapaalla kentällä toimivalle tanssijalle tai koreografille, joka on näytöillään tekemässä lupaavaa läpimurtoa tanssitaiteen alalla. Palkinnon toivotaan toimivan kannustimena ja ponnahduslautana nuoren taiteilijan uralle. Palkinnon rahoittaa Keele-säätiö.  

Luonnollisesti tärkeä osa festivaalikokemusta on myös kollegoiden kanssa verkostoituminen ja yhteinen ajanvietto korkealaatuisen tanssitaiteen äärellä. Toivotamme kaikki tanssitaiteen ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi festivaalillemme. Kuopiossa nähdään!