Kuopio Tanssii ja Soin esityksiin huikeita etuja ryhmille

Olemme todenneet sen festivaalin 55 vuoden mittaisen historian aikana useaan otteeseen – tanssi on parasta yhdessä koettuna! Siksi tarjoammekin ryhmille huikeita etuja festivaalille: ryhmäsi saa tuntuvia etuja esityksiin, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä.

Esityksemme ovat loistava valinta virkistyspäiväksi työporukalle, kulttuurielämyskohteeksi tai ikimuistoiseksi illanvietoksi ystävien kesken. Monipuolinen pääohjelmistomme koostuu kansainvälisistä ja kotimaisista tanssin huippuryhmien esityksistä. Mukana on muun muassa palkittu steppiryhmä New Yorkista livenä esitettävän jazzmusiikin säestämänä, trillerin täyteistä tanssiteatteria yhdeltä eurooppalaisen alan kärkiryhmältä sekä taiteellisen johtajamme Riku Lehtopolun koreografioima upea jäähyväisteos Songs.

Tutustu ryhmäedun sisältäviin esityksiin täältä. Etu näihin esityksiin voi olla jopa 20 % lipun hinnasta! Etuhintaisten esitysten lisäksi voit tehdä varauksen mihin tahansa maksulliseen esitykseen.

Täydennä elämystäsi oheispalveluilla

Kulttuurielämyksen kruunaa yhteinen ruokailu kuopiolaisissa huippuravintoloissa. Suosittelemme lämpimästi upeissa järvimaisemissa sijaitsevia järvimatkailukeskus Luotoa ja Pelimies Kallanrantaa.

Luoto on mainio kohtaamispaikka Kuopion sataman parhaalla paikalla, jossa voit nauttia kattavista makuelämyksistä ja viettää yhteistä aikaa. Luoto tarjoaa myös mainiot puitteet saunomiseen ja uimiseen Kallaveden kuvankauniissa maisemissa.

KalPa Hockey laajensi ravintolatoimintaansa tämän vuoden alussa Kallanrantaan, ja palvelee nyt ravintola-asiakkaita Pelimies Kallanrannassa, vain kivenheiton päässä Kuopion Musiikkikeskukselta Väinölänniemen lähistöllä. Ravintolassa on viihtyisän rento tunnelma ja se palvelee kahvilana, lounasravintolana ja iltaisin tilausravintolana.

Festivaalitunnelman kruunaa Kuopio Tanssii ja Soin oma TanssiTeltta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopion torilla. Teltalta löydät ravintolapalvelut ja oman ”Kuopio Tanssii ja Syö”-menun. Järjestämme teltalla erilaista ohjelmaa aina aamusta iltaan saakka, kuten taitelijatapaamisia ja musiikkiesityksiä.

Jos olet matkustamassa Kuopion ulkopuolelta, suosittelemme lämpimästi kuljetusta Pohjolan Matkalta. Tutustu myös Pohjolan matkojen räätälöimiin, upeisiin matkapaketteihin Kuopio Tanssii ja Soille.

Ryhmävarauksen tekeminen on helppoa: ota yhteyttä assistant@kuopiodancefestival.fi tai puh. +358 (0) 50 552 1510. Varaukseen ei tule toimitus- tai palvelumaksuja. Varauksen jälkeen toimitamme liput PDF-tiedostona sähköpostiin.

Varmista paikkasi kesän elämyksellisimpään tapahtumaan pian, sillä parhaat paikat viedään nopeasti.

Lämpimästi tervetuloa Kuopio Tanssii ja Soihin!