Kuopio Tanssii ja Soi:ssa valtikanvaihto Soiniselta Sutiselle

Kuopio Tanssii ja Soi ry:n hallituksen vuoden viimeinen kokous vietiin läpi tunteellisen juhlavissa merkeissä Kuopion musiikkikeskuksella. Vuodesta 2014 alkaen puheenjohtajuutta hoitanut markkinointijohtaja Kirsi Soininen totesi silminnähden liikuttuneena vuosiensa Tanssii ja Soissa olleen ainutlaatuisia. ”Monia hyviä asioita ja kehitystä on saatu aikaan, organisaatio toimii hyvin, taiteelliset kokemukset ovat henkilökohtaisella tasolla olleet vertaansa vailla. Käsitys taiteen merkityksestä ihmisen ja yhteisön hyvinvoinnille on vain kirkastunut: elämä joka vietetään taiteen parissa on hyvää elämää”. 

Puheenjohtajuus siirtyi yritysjohtajana ja hallitusalan ammattilaisena tunnetulle Mika Sutiselle. Hän totesi tapahtuman laadukkuudestakin vaikuttuneena innostuksensa tehtävää, uutta toimialaa ja alueen hyväksi tehtävää työtä kohtaan.

Hallituksen varapuheenjohtaja Leila Savolainen korosti kiitospuheessaan Kirsi Soinisen vahvaa sitoutumista, iloa ja luovaa lähestymistapaa puheenjohtajana tapahtumaa kohtaan. Toiminnanjohtaja Anna Pitkänen jatkoi kiittäen Soinista vahvasta läsnäolosta, näkemyksellisyydestä ja dialogista puheenjohtajan roolissa. ”Toiminnanjohtajana en ole koskaan tuntenut olevani yksin näiden asioiden kanssa”.

Hallitus kirjasi yksimielisesti, että seuraava Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali toteutetaan 16. – 22.6.2021. Festivaali valmistelee vaihtoehtoisiakin toteutustapoja ja noudattaa viranomaisten ohjeita.

Kuvassa henkilökunta ja vuoden 2020 hallitus vahvistettuna tulevan vuoden uusilla jäsenillä.

Vasemmalta ylärivissä hallintojohtaja Tuomo  Meriläinen, tuottaja Sirpa Miettinen, terveydenhoitaja, vpj. Leila Savolainen, apulaisrehtori Elina Vetoniemi, yhdistyskehittäjä Katriina Lahti, myyntipäällikkö Elena Chiksoeva, kauppias Sirpa Karppi.

Vasemmalta alarivissä toiminnanjohtaja Anna Pitkänen, puheenjohtaja 2021 Mika Sutinen, puheenjohtaja 2020 Kirsi Soininen, taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku.

Kuvasta puuttuvat taiteen ja urheilun monitoimijohtaja Eija Vähälä sekä rehtori Minna Palokangas.