Kuopio Tanssii ja Soin uudet verkkosivut on julkaistu

Hurja Solutions Oy:n toteuttama sivu on aiempaa informatiivisempi, visuaalisempi ja kaiken puolin kätevämpi.

Innolla odotettu Kuopio Tanssii ja Soin verkkosivu-uudistus näki päivänvalon 31. lokakuuta. Uudistuksen tavoitteena oli tehdä verkkosivuista entistä informatiivisemmat, ketterämmät ja ennen kaikkea kävijöitä palvelevammat. Meille on tärkeää, että tieto Kuopio Tanssii ja Soi-festivaalista ja yhdistyksestä on helposti saatavilla ja selkeästi esitetty.

Yksi oleellinen syy verkkosivuston päivittämiseen oli sen saavutettavuuden takaaminen. Uuden sivuston toteuttamisessa onkin pyritty pitkälti noudattamaan saavutettavuuskriteeristön vaatimuksia.

Tämä näkyy monilla tavoin:

  • sivustolla liikkuminen on vaivattomampaa
  • sivusto mukautuu eri mobiililaitteisiin paremmin
  • helppolukuisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Voit lukea aiheesta lisää vastuullisuussuunnitelmastamme.

Hurjan tyytyväinen asiakas

Uudet verkkosivut toteutti kuopiolainen ohjelmistotalo Hurja Solutions Oy. Yrityksen monipuolisiin palveluihin kuuluu mm. verkkopalveluiden rakentaminen, räätälöidyt ohjelmistot, mobiiliapplikaatiot sekä lisätyn todellisuuden (AR) -sovellusten kehittäminen.

Yhteistyö Hurjan kanssa sujui yli odotusten. Aloitimme uusien verkkosivujen kehityksen alkusyksystä, ja muutamassa kuukaudessa haettu lopputulos oli jo käsillä. Hurja loi sivuillemme toimivan pohjan, jolle meidän on helppo jatkossa päivittää tuoreita tietoja festivaalin tiimoilta.

Ohjelmistotalon ammattitaitoisella työotteella uudet verkkosivut syntyivät nopealla aikataululla, sekä festivaalin toimintaa ja tarkoitusperiä palvelevalla tavalla. Olemmekin kaikin puolin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihin ja yhteistyöhön Hurjan kanssa!

Mitä uudet verkkosivut sisältävät?

Uusilla sivuilla löydät kaiken tarvitsemasi aiempaa näppärämmin. Etusivun kolmesta painikkeesta ”esitykset, kurssit ja seminaarit” löydät nopeasti oleellisimman festivaalin sisällön. Kaiken muun tarvittavan löydät ylävalikkoon suunnistamalla. Siellä on mm. ohjelma tarkemmin, ajankohtaista-osio sekä tietoa festivaalista.

Selkeyden lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sivujen visuaalisuuteen. Verkkosivuilta löydätkin paljon mielenkiintoista kuva- ja videomateriaalia (enemmän videomateriaalia tulossa myöhemmin ohjelman julkaisun tiimoilta) esimerkiksi aiempien vuosien festivaaleilta. Verkkosivut ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Erikoisuutena mainittakoon myös festivaalin historia -osio, josta löytyy nyt tiivistetyn historiikin lisäksi kaikki aiempien vuosien esiintyjät ja festivaalijulisteet.

Verkkosivujen sisältö päivittyy luonnollisesti jatkuvasti, ja tulemmekin tiedottamaan sekä verkkosivuilla että muissa kanavissamme festivaalin tuoreimmista kuulumisista. Ohjelma tarkentuu alkuvuodesta, jolloin kannattaa olla kuulolla – pääohjelma julkaistaan nettisivuilla ja muissa kanavissa 17.1.2024!