Tanssioppilaitokset On Stage 2024 – Haku auki ulkomaisille ryhmille

Kuopio Tanssii ja Soi järjestää Tanssioppilaitokset On Stage-katselmuksen 12.-13.6.2024 yhdessä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa. Tänä vuonna tapahtuma siirtyy aikaisempaa upeampiin puitteisiin Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämölle.

Tanssioppilaitokset On Stage -konseptin avulla Kuopio Tanssii ja Soi tarjoaa esiintymismahdollisuuksia nuorille tanssin harrastajille. Mukaan valituilla tanssiryhmillä on mahdollisuus päästä osaksi kansainvälisen tanssifestivaalin ohjelmistoa ja saada palautetta ammattilaisraadilta. 

Lasten ja nuorten rooli osana festivaalin esiintyjiä on Kuopio Tanssii ja Soille todella tärkeä. Muiden harrastajien tapaaminen ja palautteen saaminen esityksistä rakentaa yhteisöllisyyttä ja luo positiivisia kokemuksia. Tanssioppilaitokset On Stage on yhdessä tekemistä ja yhdessä kehittymistä. 

Tänäkin vuonna Tanssioppilaitokset on Stage on kansainvälinen ja mukaan toivotaan myös ulkomaisia tanssikouluja. Ulkomaisten tanssikoulujen hakuaika on 16.10.– 30.11.2023.

Kotimaisten tanssikoulujen haku avautuu 11.12.2023. 
Ohjeet kotimaisille tanssikouluille päivitämme sivuillemme marraskuun aikana.

Lisätietoja
Tuula Korkalainen, tuotantoassistentti
info@kuopiodancefestival.fi 

13.6.2018 Kuopio Tanssii ja soi. Oppilaitokset on stage. Kesäniityllä tanssien, Espoon tanssiopisto
Kuopio Tanssii ja Soi järjestää Tanssioppilaitokset On
Stage-katselmuksen 12.-13.6.2024 yhdessä
Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa.