Steppi lumoaa pääohjelmistossa ja kursseilla!

Dorrance Dancen esityksissä steppi yhdistyy elävään musiikkiin. Kuva: Em Watson

Joko huomasit, että stepillä on tänä vuonna erityinen paikka pääohjelmistossa ja kurssivalikoimassamme?

Kuopion Musiikkikeskuksella ihastuttaa newyorkilainen, palkittu steppiryhmä Dorrance Dance 12. & 13. kesäkuuta. 10-henkiseltä ryhmältä nähdään kaksi teosta: Myelination ja Basses Loaded, joissa riemastuttava ja virtuoosimainen steppi yhdistyy elävään musiikkiin!

Dorrance Dance nähdään myös Supervisual Gaalassa pienoisteoksella three to one, joka on kiehtova yhdistelmä nykytanssia ja steppiä.

Kurssivalikoimasta steppiä löytyy niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Stepin alkeet-kurssilla pääset kokeilemaan lajia myös ilman aikaisempaa kokemusta! Kurssilla ohjaajana Minna Karesluoto.

Steppiä jo tanssineille on luvassa ainutlaatuinen tilaisuus, sillä Dorrance Dancen perustaja ja koreografi Michelle Dorrance ohjaa festivaalilla kahdella kurssilla!

Michelle Dorrancen opeista päästään nauttimaan kahdella eri kurssilla. Kuva: Matthew Murphy

Body Percussion -tunnilla päästään harjoittelemaan monipuolisesti vartalon käyttöä rytmikkäiden äänien tuottamiseen.

Tap Dance Masterclass -tunnilla keskitytään haastavampiin harjoituksiin, tavoitteena kehittää jokaiselle opiskelijalle vahva tekninen osaaminen mm. oikea ajoitus ja musikaaliset elementit huomioide. Dorrance on amerikkalainen steppitanssija, koreografi ja esiintyjä, jonka kursseilla on taatusti hauska ja positiivinen ilmapiiri!

Lämpimästi tervetuloa riemastuttavan stepin pariin Kuopio Tanssii ja Soille!