Vapaan pääsyn ohjelma

Kuopio Tanssii ja Soi sisältää runsaasti vapaan pääsyn ohjelmaa.

Toriohjelma järjestetään päivittäin klo 11-12 Kuopion torin Savonia-lavalla. Monipuoliset esitykset pitävät sisällään tanssin harrastajien sekä muiden kulttuurialojen taitureiden esityksiä.

Elo-Forumissa (Kuopion Musiikkikeskus, Valohalli) tanssin opiskelijat, tanssikoulut sekä harrastajaryhmät pääsevät esittelemään osaamistaan. Elo-Forumissa pääset myös itse osallistumaan Aamutaijiin ja TanssiMaratoniin.

Vuonna 2023 ihastusta herättänyt TanssiTeltta tekee paluun myös tänä vuonna. Klo 9-23 avoinna oleva teltta pitää sisällään monipuolista ohjelmaa, kuten taiteilijatapaamisia, musiikkiesityksiä, tanssituokioita, iltaklubit ja paljon muuta. Teltta on myös loistava kohtaamispaikka, jossa pääset itsekin tanssimaan ja kokoontumaan ystävien kanssa. Teltalta löytyy ravintolapalvelut ja anniskeluoikeus, sekä festivaalin infopiste ja shop.

Haku Elo-Forumiin, Savonia-lavalle ja TanssiTelttaan on päättynyt.
Kiitos kaikille hakijoille!

ILMOITTAUDU KARNEVAALIKULKUEESEEN 

Karnevaalikulkue on uudistettu versio Kuopio Tanssii ja Soin perinteikkäästä festivaalikulkueesta. Karnevaalikulkueen ideana on tuoda värikkyyttä, eteläeurooppalaista karnevaalimeininkiä ja tanssin huumaa kaupungin katukuvaan. Kulkue on leikkimielinen kilpailu, jossa parhaat ryhmät palkitaan. Kulkue etenee Snellmaninpuistosta Kuopion torille, jossa ryhmät esittäytyvät Savonia-lavalla.

Kuopio TALKS-seminaarit pureutuvat ajankohtaisiin ja mielenkiintoisiin teemoihin erityisesti tanssin, terveyden, kulttuurin ja taiteen näkökulmista. Seminaarisarjaan kuuluu myös Kuopion kaupungin organisoima Kuopio Highlights.

Lumotun Metsän Tanssijamit ovat iloinen tanssituokio alle kouluikäisille Kauppakeskus Minnan upeassa, suomalaisesta luonnosta inspiraation saaneessa Lumotussa Metsässä. Tanssijamit järjestetään kahdesti päivässä aamulla ja iltapäivällä.

Muutokset ovat mahdollisia.
Seuraamalla tiedotusta verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavistamme ja uutiskirjeestä saat tuoreimmat tiedot ohjelmasta ja festivaalin kuulumisista.