Hae mukaan vapaan pääsyn ohjelmistoon!

Haku esiintyjäksi Elo-Forumiin, Savonia-lavalle ja TanssiTelttaan on avoinna 5.1.-30.4.2024.

Kuopio Tanssii ja Soi sisältää runsaasti vapaan pääsyn ohjelmaa, johon esiintyjiksi etsimme tanssi-, musiikki- ja näyttämötaiteen harrastajia ja opiskelijoita. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa ja tukea erilaisten luovien alojen osaajia sekä tarjota taidetta kaikille.

Toriohjelma järjestetään päivittäin klo 11-12 Kuopion torin Savonia-lavalla. Monipuoliset esitykset pitävät sisällään tanssin harrastajien sekä muiden kulttuurialojen taitureiden esityksiä.

Elo-Forumissa (Kuopion Musiikkikeskus, Valohalli) tanssin opiskelijat, tanssikoulut sekä harrastajaryhmät pääsevät esittelemään osaamistaan. Elo-Forumissa pääset myös itse osallistumaan Aamutaijiin ja TanssiMaratoniin.

Vuonna 2023 ihastusta herättänyt TanssiTeltta tekee paluun myös tänä vuonna. Klo 9-23 avoinna oleva teltta pitää sisällään monipuolista ohjelmaa, kuten taiteilijatapaamisia, musiikkiesityksiä, tanssituokioita, iltaklubit ja paljon muuta. Teltta on myös loistava kohtaamispaikka, jossa pääset itsekin tanssimaan ja kokoontumaan ystävien kanssa. Teltalta löytyy ravintolapalvelut ja anniskeluoikeus, sekä festivaalin infopiste ja shop.

Vapaan pääsyn ohjelmistoon kuuluu myös paljon muuta, kuten uudistunut Karnevaalikulkue. Haku Karnevaalikulkueeseen aukeaa
1. maaliskuuta.

Tutustu lisää täältä, ja hae mukaan kesän tanssillisimpaan tapahtumaan!