Jyrki Karttunen: Aulatapahtuma

Näytökset ja liput

15.6.2024
15:00
Kuopion pääkirjasto
vapaa pääsy

Lauantaina 15.6. klo 15-16 | Kuopion pääkirjasto. Maaherrankatu 12, 70100 Kuopio. | Vapaa pääsy. 

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali ja Kuopion pääkirjasto kutsuu teidät ainutlaatuiseen Aulatapahtumaan, jossa tanssi sulautuu kirjaston tunnelmaan. Teoksen ja koreografisen konseptin on suunnitellut ja toteuttaa tanssijakoreografi Jyrki Karttunen.

Karttunen toimii Tanssiteatteri Hurjaruuthin johtajana. Hän on työskennellyt myös Helsinki Dance Companyn taiteellisena johtajana sekä Helsingin Kaupunginteatterin pääkoreografina.

Aulatapahtuma on alun perin suunniteltu erityisesti kolmeen erilaiseen kirjastotilaan. Teoksen epälineaariset yksityiskohdat ja tilaan luodut muutokset heräävät eloon, kun katsoja avaa tietoisesti silmänsä tapahtumalle.

Teos tarjoaa mahdollisuuden sekä nauttia esityksestä että osallistua siihen itse. Voit tarkkailla tapahtumaa hiljaisuudesta tai päätyä suoraan vuorovaikutukseen esiintyjän kanssa, joka voi jopa yllättää sinut henkilökohtaisella tanssiesityksellä, joka on juuri sinulle suunniteltu lahja.

Kutsumme kaikki mukaan iloitsemaan tanssin voimasta ja kirjaston tarjoamasta inspiroivasta ympäristöstä. Teoksen keskeisinä arvoina ovat matalakynnyksisyys, kestävä kehitys ja sosiaalisen osallisuuden edistäminen. Tule mukaan kokemaan taiteen ja yhteisön voima kirjastossamme.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Kumppanit

Kuopion kaupunginkirjasto

Katso myös

HyvinvointiaamutHyvinvointiaamut Lumotun metsän tanssijamitLumotun metsän tanssijamit TanssiTelttaTanssiTeltta