Pori Dance Company

Songs

Näytökset ja liput

16.6.2024
19:00
Kaupunginteatteri, Minna-näyttämö
41-49 €

Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtuman taiteellinen johtaja Riku Lehtopolun viisivuotiskausi saa upean päätöksen Pori Dance Companyn herkän Songs-teoksen myötä! Lehtopolku on luonut koreografian yhteistyössä muiden esiintyjien kanssa ja tanssii teoksessa myös itse.

Songs on rakkauskirje yhdessä tanssimiselle. Lempeyden puolesta ja uudelleen yrittämisen kauneudesta puhuva teos luo muistojen ja haaveiden kohtaamispaikan eri elämänvaiheissa oleville tanssijoille, joista osa on työskennellyt yhdessä kymmeniä vuosia, osa tavannut vasta.

Teos uskaltaa luottaa liikkeen ja läsnäolon voimaan vailla minkäänlaista tavoitetta provokaatioon. Songsin lauluissa soi elämä kaikkine kaipauksineen, rakkauksineen ja menetyksineen. Lauluihin on etsitty tanssia, joissa tunteella on tilaa asua – tanssia joka ei varsinaisesti kerro mistään, ja silti siinä on kaikki.

Songsin myötä jätämme kiitolliset jäähyväiset Lehtopolun upealle ajanjaksolle! 

Esityksen kesto: n. 75 min (ei väliaikaa)

Koreografia Riku Lehtopolku ja esiintyjät Äänisuunnittelu Eero Auvinen Valosuunnittelu Veli-Ville Sivén Pukusuunnittelu Riku Lehtopolku Tanssi Kati Aalto, Kasperi Kolehmainen, Oskari Kymäläinen, Fiia Lamminen, Riku Lehtopolku, Tuukka Piitulainen, Saida Solla, Meri Tankka, Riikka Tankka Tuotanto Pori Dance Company Tukijat ja Yhteistyökumppanit Taiteen edistämiskeskus, Läntinen tanssin aluekeskus, Porin kaupunki

Teosesittely: Pori Dance Company - Songs

Katso myös

Kuopio TALKS -seminaarisarjaKuopio TALKS -seminaarisarja HyvinvointiaamutHyvinvointiaamut Lumotun metsän tanssijamitLumotun metsän tanssijamit