Pori Dance Company

Songs

Näytökset ja liput

16.6.2024
19:00
Kaupungin teatteri, Minna-näyttämö
41-49 €

Ystävänpäivän lipputarjous: 2 lippua yhden hinnalla! Voimassa 12.-18.2. Etulippuja rajoitettu määrä.

Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtuman taiteellinen johtaja Riku Lehtopolun viisivuotiskausi saa upean päätöksen Pori Dance Companyn herkän Songs-teoksen myötä! Lehtopolku on luonut koreografian yhteistyössä muiden esiintyjien kanssa ja tanssii teoksessa myös itse.

Songs on rakkauskirje yhdessä tanssimiselle. Lempeyden puolesta ja uudelleen yrittämisen kauneudesta puhuva teos luo muistojen ja haaveiden kohtaamispaikan eri elämänvaiheissa oleville tanssijoille, joista osa on työskennellyt yhdessä kymmeniä vuosia, osa tavannut vasta.

Teos uskaltaa luottaa liikkeen ja läsnäolon voimaan vailla minkäänlaista tavoitetta provokaatioon. Songsin lauluissa soi elämä kaikkine kaipauksineen, rakkauksineen ja menetyksineen. Lauluihin on etsitty tanssia, joissa tunteella on tilaa asua – tanssia joka ei varsinaisesti kerro mistään, ja silti siinä on kaikki.

Songsin myötä jätämme kiitolliset jäähyväiset Lehtopolun upealle ajanjaksolle! 

Esityksen kesto: n. 75 min (ei väliaikaa)

Koreografia Riku Lehtopolku ja esiintyjät Äänisuunnittelu Eero Auvinen Valosuunnittelu Veli-Ville Sivén Puvustus Riku Lehtopolku Pukujen toteutus Seija Raunio Tanssijat Kati Aalto, Cayan Atalmis, Kasperi Kolehmainen, Fiia Lamminen, Riku Lehtopolku, Meri Tankka, Riikka Tankka Kuvat Unto Rautio Tuottaja Leo Van Aerschot Tuotanto Pori Dance Company Tukijat ja yhteistyökumppanit Taiteen edistämiskeskus, Läntinen tanssin aluekeskus, Porin kaupunki Kiitokset Porin Teatteri, Kangaskauppa Nuikkinen

Muita esityksiä

Tanssioppilaitokset On StageTanssioppilaitokset On Stage Dorrance Dance (US)Dorrance Dance (US) Peeping Tom (BE) Peeping Tom (BE)