Petri Kekoni Company 

Ei aikaa | Otid | Untime

Näytökset ja liput

17.6.2024
18:00
Luoto, Kuopion satama (ulkoilmaesitys)
Vapaa pääsy
18.6.2024
16:00
Luoto, Kuopion satama (ulkoilmaesitys)
Vapaa pääsy

Petri Kekoni Companyn Ei Aikaa | Otid | Untime on tilasidonnainen suurteos, joka nähdään Kuopion satamassa Luodolla ulkoilmaesityksenä. 

Teos sai ensi-iltansa jälkeen vuonna 2022 runsaasti huomiota ajallisella, liikkeellisellä ja tilallisella konseptillaan. 12 tanssijalle tehty teos kestää kokonaisuudessaan neljä tuntia, jona aikana katsojat voivat valita vapaasti aikaikkunan kokemukselleen. 

Ei aikaa etsii näyttämötapahtumille vaihtoehtoista muotoa, jossa ympäröivän elämän ennakoimattomuus on läsnä. Esitysprojektilla koreografi Petri Kekoni rakentaa aikakäsityksen, jonka mukaan teos olisi ikään kuin ollut aina olemassa, ja katsoja saa tästä jatkumosta sattumanvaraisen siivun. Kuten elämän pitkässä juoksussa, teoksessa ei ole yhtä alkua ja loppua, on vain alkuja ja loppuja. 

Esityksen kesto: 4 h (ei väliaikaa)

Koreografia, lavastus ja konsepti Petri Kekoni Musiikki, äänisuunnittelu ja ääni-installaatiot Antti Nykyri Valosuunnittelu: Anna Rouhu Pukusuunnittelu Joanna Weckman Tanssijat Tanja Illukka, Olli Lautiola, Meeri Lempiäinen, Anna Stenberg, Jenna Broas, Esete Sutinen, Sampo Kerola, Saku Koistinen, Terhi Vaimala, Jukka Tarvainen, Maija Kiviluoto, Kaisa Niemi Lavastuksen toteutus Heikki Rosti / Verstas Helsinki Oy Valotekninen toteutus Roni Rautavuori Puvustuksen toteutus: Anni Konttinen, Eeva Varmola Valokuvaus Pasi Orrensalo Tuotanto Petri Kekoni Company / Liikkeen puolesta kannatusyhdistys ry Teoksen alkuperäiset tukijat Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Svenska kulturfonden

Katso myös

HyvinvointiaamutHyvinvointiaamut Lumotun metsän tanssijamitLumotun metsän tanssijamit TanssiTelttaTanssiTeltta