Supervisual on gaalan pääyhteistyökumppani – lue yrittäjän kirjoitus yhteistyön tiimoilta

Kuopio Tanssii ja Soi!

Laita hetkeksi silmät kiinni ja mieti, mitä sinulle tulee mieleen aiheesta: Kuopio tanssii ja soi?

Omalla kohdalla mieleen piirtyy ihmiset tapahtuman taustalla:
Anna Pitkänen, Jorma Uotinen, Salima Peippo
Tuhannet lapset ja nuoret, Kallavesi, Kuopio, matkailu, kulttuuri, nauru, yhdessä olo, liike, motivaatio, kansainvälisyys, taide, liikunta, omat lapset, kauneus, luonto, Juice Leskinen, Kuopion tori, Puijon torni, luovuus…

ja kaikki tämä parissa minuutissa. Millaisia muistijälkiä tai mielikuvia eri tapahtumat meihin jättääkään.


Kuopio Tanssii ja soi sai alkunsa 1967, kun silloinen Kuopion kaupungin orkesterinjohtaja Lauri Siimes oli palannut opintomatkaltaan Yhdysvalloista ja saanut siellä idean. Myös kaupunginjohtaja Eino Luukkonen oli mukana ideoimassa tapahtumaa yhdessä muiden kulttuurijohtajien kanssa.  Festivaalia on järjestetty yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1970 lähtien.  

Vuosien saatossa tapahtuma on kerännyt ympärilleen vankkumattoman kannattajakunnan. Tanssii ja Soi onkin Pohjoismaiden vanhin ja laajin kansainvälinen tanssifestivaali. Samalle aikajaksolle on mahtunut myös paljon haasteita, eikä talouden kanssa taisteleminen ole ainakaan ollut niitä vähäisimpiä.
Kun Salima soitti eräänä sunnuntaina ja kysyi, että voisimmeko lähteä tapahtuman kumppaneiksi, oli helppo tehdä päätös.
Olemme olleet Tanssii ja Soi kumppani vuodesta 2015, yhteistyö alkoi Pitkäsen Annan kanssa Mediateon merkeissä ja on jatkunut vuosi vuodelta. Nyt aloitamme Gaalan pääyhteistyökumppanina tytäryhtiömme Supervisualin kanssa.

Se työ, mitä kaikki vapaaehtoiset ja taustaorganisaatio on tehnyt saadakseen tanssin ja esitykset ihmisten nautittavaksi on todella merkittävää ja ansaitsee tulla nähdyksi. Myös tapahtuman merkitys Kuopion matkailulle ja keskustan kesälle on suuri. Tanssii ja Soi tarjoaa meille mahdollisuuden kokea kansainvälisiä huippuesityksiä Kuopiossa. Tapahtuma ajankohta tulevana kesänä on 12.-18.6.2024. Supervisual gaala torstaina 13.6. ja perjantaina 14.6.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla tämän hienon gaalan pääyhteistyökumppaneita ja osaltamme mahdollistamassa tanssin ja liikkeen jatkumisen! Näen jo silmissäni Supervisualin taikapölyn leijailevan tanssijoiden liikkeiden perässä.


Tervetuloa Kuopioon, tervetuloa Tanssii ja Soihin!


Teemu Kontkanen
yrittäjä, kumppanuusjohtaja
Supervisual Oy, Mediateko Oy

Supervisual syntyi satoja näyttöprojekteja tehneen porukan kasvaessa ulos aiemmasta Näyttöpojat-nimestään. Digitaaliset suurtaulut sekä info- ja mainosnäytöt ovat edelleen toimintamme sydämessä – jatkossa entistä laajemmalla skaalalla, kokonaisvaltaisemmalla palvelulla ja isommalla vaihteella. Meille maailma ei ole staattinen. Jatkuva liike ja nopea muutos avaa loistavia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Supervisual on kotimaisen ulkomainosyhtiö Mediateko Oy:n tytäryhtiö.