Etusivu » Kauppa » Poikien tanssileiri 10-13 v.

Poikien tanssileiri 10-13 v.

395,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 201 Osasto:

Kuvaus

Laji: Baletti, nykytanssi
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: 10-13 vuotiaat
Opettaja: Jarkko Mandelin ja Ilkka Lampi
Aikataulu:
Kurssit: 12.6.-18.6. Katso aikataulu tästä (PDF)
Kurssilaiset esiintyvät Savonia-lavalla (Kuopion kauppatorilla) tiistaina 18.6.

Opetus: Dance Flow, Teollisuuskatu 1 Kuopio
Majoitus: Kuopion klassillinen lukio, Opistotie 1

Sisältö: Poikaleiri on nimensäkin mukaisesti pojille suunnattu tanssikurssikokonaisuus, joka on ollut osa Kuopio Tanssii ja Soita jo vuodesta 1987. Kurssin opetukseen sisältyy balettia, nykytanssia, Pas de Deux:tä sekä esitystyöpajoja.

Kurssihinnat sis. majoituksen (patjapaikka, otathan oman peiton, tyynyn sekä liinavaatteet/makuupussin mukaan), ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), lipun Supervisual Gaalaan ja festivaalipassin.
Lue lisää festivaalipassista täältä.

Opettajista:
Ilkka Lampi
on tanssipedagogi, valmentaja ja NLP-practicioner. Ilkka on valmistunut baletinopettajaksi Vaganova -instituutista. Hän on toiminut Suomen Kansallisoopperan balettikoulun opettajana ja johtajana sekä tanssinut Suomen Kansallisoopperan baletissa. Ilkka on ollut 20 vuotta poikien tanssileirin vastaava opettaja Kuopio Tanssii ja Soi -viikolla. Hän on tehnyt lukuisia baletti-, steppi- ja tanssiteatterikoreografioita.
Ilkka on antanut koulutusta tanssinopettajille, valmentajille, terapeuteille, teatterin ja terveydenhuollon ammattilaisille. Hän sai Lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2002.
Jarkko Mandelin on Kinetic Orchestran perustaja ja taiteellinen johtaja.

Lisätiedot

Laji

Taso