Festivaalin kruunaa Supervisual Gaala

Festivaalin klassikkotapahtumaksi muodostuneen Gaalaan pääyhteistökumppanina toimii kuopiolainen Supervisual.

Festivaalin taiteellisen johtajan Riku Lehtopolun koostama Supervisual Gaala on vaikuttava kaksituntinen kokonaisuus, jossa päästään ihastelemaan mitä erilaisimpia tanssityylejä aina vauhdikkaasta stepistä nykytanssiin. Illan aikana nähdään lukuisia pienteoksia kotimaisilta ja kansainvälisiltä tanssin tähdiltä.  

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että kuopiolainen Supervisual on pääyhteistyökumppanimme Gaalassa. Digitaalisia mainosratkaisuja tarjoava Supervisual on ulkomainosyhtiö Mediateko Oy:n tytäryhtiö. 

Supervisualin ja Mediateon yrittäjä Teemu Kontkanen taustoittaa yhteistyötä: 

”Vuosien saatossa tapahtuma on kerännyt ympärilleen vankkumattoman kannattajakunnan.  
Olemme olleet Tanssii ja Soi kumppani vuodesta 2015, kun yhteistyö alkoi Anna Pitkäsen kanssa Mediateon merkeissä ja on jatkunut vuosi vuodelta.”

Supervisual Gaalassa tullaan näkemään muun muassa vauhdikasta steppiä.

Kontkanen kertoo, ettei päästöstä kumppanuudesta tarvinnut pohtia pitkään.

”Se työ, mitä kaikki vapaaehtoiset ja taustaorganisaatio on tehnyt saadakseen tanssin ja esitykset ihmisten nautittavaksi on todella merkittävää ja ansaitsee tulla nähdyksi. Tanssii ja Soi tarjoaa meille mahdollisuuden kokea kansainvälisiä huippuesityksiä Kuopiossa.” 

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla tämän hienon gaalan pääyhteistyökumppaneita ja osaltamme mahdollistamassa tanssin ja liikkeen jatkumisen! Näen jo silmissäni Supervisualin taikapölyn leijailevan tanssijoiden liikkeiden perässä.” 

Supervisual syntyi satoja näyttöprojekteja tehneen porukan kasvaessa ulos aiemmasta Näyttöpojat-nimestään. Digitaaliset suurtaulut sekä info- ja mainosnäytöt ovat edelleen toimintamme sydämessä – jatkossa entistä laajemmalla skaalalla, kokonaisvaltaisemmalla palvelulla ja isommalla vaihteella. Meille maailma ei ole staattinen. Jatkuva liike ja nopea muutos avaa loistavia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen.  

https://supervisual.fi/

https://www.mediateko.fi/fi