Kurssit julkaistu uudessa verkkokaupassamme

Uusi verkkokauppa on aiempaa informatiivisempi ja käyttäjäystävällisempi: löydät tietoa kursseista helpommin ja enemmän. Tänä vuonna voit myös muodostaa itse haluamasi kurssipaketin ja saat alennusta ostaessasi useamman kurssin!

Mitä kaikkea uusi verkkokauppa sisältää?

  • Uudistuneen sivuston myötä jokainen voi räätälöidä itselleen sopivan kurssipaketin monipuolisesta valikoimastamme. Ostaessasi kolme kurssia, saat 10 % alennuksen. Ostaessasi viisi kurssia, saat 15 % alennusta! (huom. alennukset eivät koske leirejä ja EK:ita)
  • Kurssit on kategorisoitu selkeästi, joten pystyt selaamaan kursseja esim. hinnan, lajin tai tason mukaan.
  • Ensimmäistä kertaa meillä on tarjolla maksuvaihtoehtona myös osamaksu.
  • Uudet majoitus- ja ruokailupaketit: varaa nyt koulumajoitus ja ruokailu juuri haluamillesi päiville! Lue lisää alta.

Mitä kurssivalikoima sisältää?

Kuopio Tanssii ja Soi järjestää koko festivaaliviikon 12.-18.6. monipuolisesti kursseja eri tasoisille ja ikäisille aloittelijoista ammattilaisiin.

Kurssikattaus pitää sisällään lukuisia perinteisiä kursseja, kuten nykytanssia ja balettia, mutta myös monia uutuuksia. Hyppää esimerkiksi lockingin tai Party Stepsien maailmaan yhden Suomen tunnetuimman katutanssijan Akim Bakhtatouin johdolla!

Valikoimasta löytyy nyt paljon toivottua flamencoa ja karakteri-kursseja. Viime vuonna suosittu K-Pop-kurssi saa myös jatkoa.

Ammattilaistanssijat on huomioitu lukuisilla vaihtoehdoilla mm. Michelle Dorrancen, Petri Kekonin ja David Scarantinon opeissa.

Leirit, EK-koulutukset sekä majoitus- ja ruokailupaketit:

Järjestämme uutuutena lasten päiväleirin 6-8-vuotiaille lapsille festivaalin yhteydessä! Jokainen leiripäivä sisältää kaksi tanssituokiota, leikkejä ja askarteluja. Leiripäivien valinta on joustavaa ja voit myös ostaa useamman leiripäivän kerralla. Pääpaikkana toimii Kulttuuriareena 44, jossa leiripäivät ovat täynnä iloa ja tanssin riemua. Tutustu lisää täältä.

Festivaalilla mukana on tutut EK-koulutukset, EK-hakijakurssit ja Poikaleirit. EK-koulutuksiin voit räätälöidä haluamasi majoitus- ja ruokailupaketin.

Majoituspakettiin sisältyy koulumajoitus patjalla. Ruokailupakettiin sisältyy lounas, päivällinen, iltapala ja seuraavan aamun aamupala. Majoitus- ja ruokailupaketit varataan jokaiselle päivälle erikseen.

Luethan leiri-infon tarkasti varatessasi. Autamme mielellämme ongelmatilanteissa!

Kyselyt kursseja ja leirejä koskien sähköpostitse: office@kuopiodancefestival.fi