Etusivu » Kauppa » Inspire by Fighting Monkey

Inspire by Fighting Monkey

65,00 

8 varastossa

 €
Options Quantity
Tuotetunnus (SKU): 136 Osasto:

Kuvaus

Laji: Nykytanssi
Taso: Ammattilaiset ja ammattiopiskelijat, jatkotaso
Ikäsuositus: Aikuiset
Opettaja: Mikko Rinnevuori ja Elke Schroeder
Aikataulu: ma 17.6 ja ti 18.6, klo 13.30-15.30
Paikka: Kulttuuriareena 44, Kauppakatu 44 Kuopio

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan erilaisia liikkumistilanteita sekä improvisaatio,- ja koordinaatioharjoituksia Fighting Monkey-praktiikan mukaisesti. Kurssille ei ole ennakkovaatimuksia, mutta hiki tulee varmasti. Harjoitukset sopivat hyvin kamppailu-urheilijoille, tanssijoille, taiteilijoille, fysioterapeuteille ja kenelle tahansa liikkumisesta ja sen opettamisesta kiinnostuneille. Harjoitusten lopuksi voi esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta vapaasti. Kurssille osallistuneet saavat lisäksi kurssilla käytetyn soittolistan ja ohjeet Practice Ball-harjoitusvälineen tekemiseen. Mitään erityisiä ennakko- tai osaamisvaatimuksia ei ole, mutta harjoitukset ovat osin fyysisiä ja niissä on haasteellisuutta. Katso video Fighting Monkeysta: https://youtu.be/av4qO5Rbs_c

Fighting Monkey -praktiikan ovat kehittäneet perustajat Jozef Frucek ja Linda Kapetanea tutkimalla syvällisesti liikeanalyyseja. Praktiikan tavoitteena on ymmärtää ihmisen liikkeen, kommunikoinnin ja ikääntymisprosessin periaatteet.
LINKKEJÄ: www.fightingmonkey.net, www.underdogpractice.org

Opettajista: Elke Schroeder on syntyjään kanadalainen tanssitaiteilija, koreografi ja opettaja. Hän on Toronto Dance Arts Instituten opettaja ja tanssii mm. Raekallio Corp.:ssa. Mikko Rinnevuori on suomalainen sirkustaiteilija (esim. Race Horse Company), voimistelumaajoukkueen taitovalmentaja ja dramaturgi. Elke ja Mikko ovat harjoitelleet FM-praktiikkaa vuodesta 2013, ja toimineet opettajina (Inspire by Fighting Monkey) ympäri maailmaa vuodesta 2018. Opetamme englanniksi ja suomeksi. Oma treeniryhmämme Helsingissä on nimeltään Underdog Practice.

Lisätiedot

Ikä

Laji

,

Taso

,

Saatat myös pitää...