Etusivu » Kauppa » Karakteritanssi 1- PERUTTU

Karakteritanssi 1- PERUTTU

55,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 103 Osasto:

Kuvaus

Laji: Karakteritanssi
Taso: Alkeet
Ikäsuositus: Lapset ja nuoret
Opettaja: Eliisa Nenonen
Aikataulu: ma 17.6 ja ti 18.6,  klo 11.30-13.00
Paikka: Hermannin salit, Hermanninaukio 3 Kuopio

Sisältö: Tänä vuonna Kuopio Tanssii ja Soi:lla on myös mahdollisuus päästä tanssimaan karakteritanssia kahden päivän intensiivikurssilla. Kurssin aikana tutustutaan karakteritanssin monipuoliseen liikekieleen sekä ilmaisuun ja kokeillaan lukuisia eri tyylejä puolalaisesta masurkasta italialaiseen tarantellaan ja muihin kansantanssista vaikuttuneisiin tansseihin. Alkeistasoa suositellaan alle 2 vuotta harrastaneille tai ensikertalaisille. Tunnit ovat 90 min kestoisia, joista ensimmäiset 60 min käytetään tekniikan opetteluun niin tangon ääressä kuin myös keskilattialla. Viimeiset 30 min käytetään repertoaarityöskentelyyn, eli koreografian ja tanssin opetteluun. Tunneille suositellaan laittamaan balettitunnin mukaiset vaatteet (balettipuku/vartalonmyötäinen body ja sukkahousut) sekä tanssihame ja karakteerikengät. Mikäli karakteerikenkiä ei ole, niin pehmeät balettitossut käyvät myös treenaukseen.

Opettajasta: Karakteritanssin intensiivikurssin opettajana toimii Eliisa Nenonen. Eliisa on valmistunut ammattitanssijaksi vuonna 2016 Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitokselta. Tanssinopettajaksi hän valmistui joulukuussa 2023 Savonia-ammattikorkeakoulusta Kuopiosta. Ennen koronapandemiaa Eliisa työskenteli ammattitanssijana muun muassa Tero Saarinen Companyn kanssa vuonna 2016 sekä solistitanssijan kiinnityksellä Lasten Koomisessa Oopperassa Bukarestissa, Romaniassa vuosina 2017-2020. Eliisa on vieraillut Kuopio Tanssii ja Soi:ssa vuodesta 2015 lähtien niin esiintyjänä kuin myös vapaaehtoisena. Tässä Eliisan terveiset:

‘’Olen erikoistunut klassisen baletin lisäksi karakteritanssiin, sillä se on minulle yksi todellinen tanssin henkireikä. Karakteritanssin osaamisesta on ollut minulle paljon hyötyä ammattitanssijana ja uskon vahvasti siihen, että monipuolinen tanssilajien tuntemus, kokeilu ja sen myötä kertyvä osaaminen on nykypäivänä suuri etu. Minulle on tanssissa tärkeää mahdollisuus päästä ilmaisemaan itseään ja kokemaan uutta itsestäni niin liikkujana kuin esiintyjänä. Tule rohkeasti tutkimaan kanssani karakteritanssia, sen kautta saatavaa ilmaisutaitoa ja liikekieltä. Lämpimästi tervetuloa kurssille!’’

Lisätiedot

Ikä

,

Laji

,

Taso

Saatat myös pitää...