Etusivu » Kauppa » Ritmos Latinos

Ritmos Latinos

35,00 

1 varastossa

 €
Options Quantity
Tuotetunnus (SKU): 109 Osasto:

Kuvaus

Laji: Ritmos Latinos
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: Aikuiset
Opettaja: Reidel Peñalver
Aikataulu: to 13.6  klo 14.30-16.00
Paikka: Salsa Studio, Vuorikatu 3 Kuopio

Sisältö: Tällä kurssilla pääset sukeltamaan erilaisiin lattarirytmeihin ja tyyleihin monipuolisesti tiiviissä muodossa. Tunti on yhdistelmä eri rytmejä kuten son, salsa, bachata, cha cha cha, merengue, mambo, rumba ja afro. Et tarvitse aiempaa kokemusta latinotansseista. Tule mukaan avoimin mielin ja opi tanssia rytmien kautta. Ilo ja energia tansseista tarttuu mukaasi! Kurssi on soolotanssia.

Opettajasta: Reidel Peñalver on kuubalainen ammattitanssija ja kuubalaisten tanssien opettaja. Hän valmistui vuonna 2014 Tropicana de la Habana koulusta Kuubassa. Hän on työskennellyt tanssijana Havannassa kuuluisassa Tropicana showssa. Lisäksi hän on tanssinut teattereissa Kuuban suurissa kaupungeissa. Vuonna 2019 hän osallistui suureen kiertueeseen Meksikossa.
Reidel muutti Suomeen syksyllä 2022. Hän opettaa laajasti erilaisia kuubalaisia tansseja. Reidel taitaa niin salsan, reggaetonin, afron, rumban, cha cha chan, kuin cabaret-tanssin. Opettajana Reidel on iloinen, energinen ja kuuntelee hyvin oppilaitaan. Reidel tuo mukanaan auringon tanssisaliin!

Lisätiedot

Ikä

Laji

,

Taso

Saatat myös pitää...