Etusivu » Kauppa » Päiväleiri 3

Päiväleiri 3

45,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 205 Osasto:

Kuvaus

Laji: Lasten päiväleiri
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: 6-8 vuotiaat
Opettaja: Linda Haataja ja Elina Ojala (ohjaajat, Sonja Pesola ja Taru Skyttä (TanssiMixin opettajat), Virva Torkko-Muñoz (baletinopettaja)
Aikataulu: perjantai 14.6. klo 8.30-16.00
Sijainti: Kulttuuriareena 44, Kauppakatu 44 / Puistokoulu, Puistokatu 13

Katso Päiväleirien tarkka ohjelma täältä.

Sisältö: Lasten päiväleiri Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin yhteydessä. Päiväleiri on suunnattu 6–8-vuotiaille lapsille, mutta myös vuonna 2024 alussa täyttäneet 9-vuotiaat voivat ilmoittautua mukaan. Leiripäivien valinta on joustavaa ja voit myös ostaa useamman leiripäivän kerralla. Pääpaikkana toimii Kulttuuriareena 44, jossa leiripäivät ovat täynnä iloa ja tanssin riemua! 

Jokainen leiripäivä sisältää kaksi tanssituokiota, leikkejä ja askartelua. Aamulla nautimme baletin lumosta, opetellen perusliikkeitä ja askelia tangossa, keskilattialla ja salin poikki ikäryhmälle sopivalla tavalla ilon kautta! Tunneilla harjoitellaan myös luovuutta ja tanssisommitelmien toteuttamista. Päällimmäisenä tavoitteena on herättää lapsissa tanssin ilo ja riemu sekä tutustua balettiin lajina.
Iltapäivällä pääsemme heittäytymään TanssiMixin vauhdikkaaseen tunnelmaan. TanssiMixin tunneilla liikutaan monipuolisesti, kuunnellaan erilaisia musiikkia ja harjoitellaan esiintymistä. Viikon aikana tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten nykytanssiin, jazztanssiin, k-popiin ja commercialiin. Jokaisena päivänä tutustutaan uuteen tanssilajiin ja tunnin lopuksi tehdään koreografiaa.

Leirin hintaan sisältyy ruokailu.

Ohjaajat ja opettajat:
Linda Haataja
 1. vuoden sosionomi opiskelija Savonian ammattikorkeakoulussa. Tanssin lisäksi tykkään maalata, piirtää, askarrella ja tietysti herkutella ja kattoa sarjoja ja leffoja! Tule leikkimään, tanssimaan ja puuhamaan kaikkea kivaa yhdessä!

Elina Ojala 2. vuoden tanssinopettaja opiskelija Savonian ammattikorkeakoulussa. Tanssi on kulkenut mukanani läpi koko elämäni, ja se on tälläkin hetkellä iso osa sitä. Tanssin ohella rakastan kuluttaa muita taiteen muotoja, kuten esimerkiksi musiikkia sekä teatteria. Tervetuloa luomaan uusia muistoja leirille!

Sonja Pesola 2. vuoden tanssinopettaja opiskelija Savonian ammattikorkeakoulussa. Olen tehnyt aika monipuolisesti kaikenlaista tanssia, mutta vahvimmat tällä hetkellä nykytanssi, baletti, jazz, commercial, sekä kpop-tanssi. Tanssin lisäksi olen kiinnostunut paljon muustakin taiteesta ja vapaa-ajalla tykkään piirtää, valokuvailla, lukea ja ulkoilla kissani kanssa. Toivottavasti meillä on kivaa tanssin parissa yhdessä!

Taru Skyttä 3. vuoden tanssinopettajaopiskelija Savonian ammattikorkeakoulussa. Pääaine opinnoissani on nykytanssi, mutta aikaa olen viettänyt paljon myös klassisen baletin, sekä jazztanssin parissa. Minulle tärkeää on yhdessä tekeminen ja se, että tanssitunnilla on kivaa. Minun tunneille jokainen voi osallistua juuri sellaisena kuin on.

Virva Torkko-Muñoz Tanssinopettaja (YAMK). Valmistuin Savonia ammattikorkeakoulusta pääaineenani klassinen baletti 2014. Vaihto-oppilasvuoden vietin Saksan Dresdenissä Palucca Hochschule Für Tanz:ssa. Myöhemmin nykytanssi vei mukanaan ja jatkokouluttauduin Unkarissa Budapest Contemporary Dance Academyssä tanssijan koulutusohjelmassa, jossa valmistuin 2018. Tanssinopettajan YAMK-tutkinnon suoritin Oulun ammattikorkeakoulussa vuonna 2022. Viimeisin käymäni koulutus on Bolshoi Balettiakatemian alkeisbaletin seminaari Vaganova-metodin opetuksesta 5-9-vuotiaille 2023.Jokainen oppija on erilainen ja tunneilla tavoitteenani onkin huomioida jokainen oppija yksilönä. Tunneillani keskitymme puhtaan tanssitekniikan opetteluun ja sen tärkeyden ymmärtämiseen. Luovat harjoitteet ovat myös tärkeä elementti jokaisessa opettamassani lajissa. Tunneillani toivon mahdollistavani oppilaille mahdollisimman paljon itseoivalluksen hetkiä!

Lasten saattaminen ja lähtö: Päiväleirit aloitetaan ensimmäisenä leiripäivänä kokoontumalla klo 8.30-9.00 välillä Kulttuuriareenalle. Leiriohjaajamme ottavat leiriläiset vastaan. Vanhemmat hakevat lapset Kulttuuriareenalta klo 16.15 mennessä (maanantaina klo 17.00 Balettioppilaitoksen esityksen jälkeen).

Yhteydenpito: Jokaisella leiripaikalla toimii kurssisihteeri, joka vastaa puhelimeen. Puhelinnumero ilmoitetaan myöhemmin.
Huomioithan, että leiripuhelin on myös muussa käytössä, puhelinnumero tavoittaa leiriohjaajat leirin ensimmäisestä aamusta alkaen.

Ruokailu: Päivän aikana tarjotaan lämmin lounas. Iltapäivän välipalaksi omat eväät (esim leipää ja hedelmää), Kulttuuriareenalla on jääkaappi käytössä. Muistattehan nimetä eväät.
Huom! Päiväleirille ei oteta mukaan karkkeja, limppareita tai muita herkkuja!
Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat office@kuopiodancefestival.fi

MUISTA OTTAA LEIRILLE MUKAAN

 • Nimikoitu juomapullo
 • Nimikoidut eväät
 • Sään mukaiset vaatteet, joissa on helppo ja mukava liikkua tanssituokioissa sekä ulkoiluun sopivat vaatteet.

MUUTA TÄRKEÄÄ HUOMOITAVAA

 • Ettehän tule sairaana päiväleirille. Vanhempi on velvollinen hakemaan lapsen heti leiriltä, mikäli lapsi sairastuu kesken päivän.
 • Varmista, että ohjaajilla on oikeat yhteystiedot, jotta huoltaja saadaan kiinni hätätapauksissa
 • Huomioittehan myös että leireille ei ole varattu ylimääräisiä avustajaresursseja. Mikäli lapsi ei pysty toimimaan normaalissa ryhmätyöskentelyssä (esim. muita häiritsevä käyttäytyminen, kiusaaminen jne.), ovat huoltajat velvollisia hakemaan lapsen kesken päivän leiriltä. Tässä tapauksessa leirimaksua ei palauteta.
 • Noudattakaa leirin alkamis- ja loppumisaikoja. Ilmoittakaa etukäteen ohjaajille kulkeeko lapsi itsenäisesti vai noutaako joku. Poikkeustilanteissa tieto ohjaajille joko lapulla tai tekstiviestillä!
 • Tallentakaa leirin leiripuhelinnumero ja ilmoita tekstarilla, jos lapsi on poissa.
 • Vanhempien tulee informoida ohjaajia lapsenne allergioista ja muista tärkeistä asioista.
 • Karkit ja limut ovat päiväleireillä kiellettyjä.
 • Pelikonsolit jätetään kotiin, eikä puhelimilla pelailla leiripäivän aikana
 • Lapset vastaavat itse omista tavaroistansa esim. kännyköistä tai liikuntavälineistä yms. – järjestäjä ei korvaa rikki menneitä esineitä, kuten puhelimia, silmälaseja ym.
 • Löytötavaroita voi leirin aikana tiedustella leirin ohjaajilta sekä leirin jälkeen Kuopio Tanssii ja Soin toimistolta. Löytötavaroita säilytetään kesäkuun loppuun, jonka jälkeen ne laitetaan kierrätykseen.
 • Kuvausluvista: Ohjaajat ja päiväleirin järjestäjät ottavat leiriviikon tapahtumista valokuvia ja videoita opiskelu- ja markkinointikäyttöön. Mikäli lastanne ei saa kuvata; ilmoitattehan asiasta office@kuopiodancefestival.fi sekä vielä leirin ohjaajille lasta tuodessanne.

 

Lisätiedot

Ikä

Laji

Taso