Etusivu » Kauppa » Street Salsa

Street Salsa

35,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 108 Osasto:

Kuvaus

Laji: Street Salsa
Taso: Avoin taso 
Ikäsuositus: Aikuiset
Opettaja: Reidel Peñalver
Aikataulu: to 13.6  klo 13.00-14.30
Paikka: Salsa Studio, Vuorikatu 3 Kuopio

Sisältö: Kuubalainen salsa on vienyt mennessään yhä useamman tanssijan ja harrastajan sydämen. Salsa on vauhdikasta, mutta samalla pehmeää ja nautinnollista. Vartalon liikekieli on hyvin luonnollista, eikä liikkeitä tehdä repien, vaan vartalon omia liikeratoja korostaen. Naisten salsa korostaa feminisyyttä ja lantion liikkeitä, miesten salsassa näkyvät machoelementit ja ylävartalon liike on korostetumpaa. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä, mutta ne ovat myös todella tehokasta liikuntaa. Salsatunnilta lähdet hikisenä mutta hymyilevänä! Tällä tunnilla mausteena paljon reggaetonia ja katutanssia. Kurssi on soolotanssia.

Opettajasta: Reidel Peñalver on kuubalainen ammattitanssija ja kuubalaisten tanssien opettaja. Hän valmistui vuonna 2014 Tropicana de la Habana koulusta Kuubassa. Hän on työskennellyt tanssijana Havannassa kuuluisassa Tropicana showssa. Lisäksi hän on tanssinut teattereissa Kuuban suurissa kaupungeissa. Vuonna 2019 hän osallistui suureen kiertueeseen Meksikossa.
Reidel muutti Suomeen syksyllä 2022. Hän opettaa laajasti erilaisia kuubalaisia tansseja. Reidel taitaa niin salsan, reggaetonin, afron, rumban, cha cha chan, kuin cabaret-tanssin. Opettajana Reidel on iloinen, energinen ja kuuntelee hyvin oppilaitaan. Reidel tuo mukanaan auringon tanssisaliin!

Lisätiedot

Ikä

Laji

, ,

Taso

Saatat myös pitää...