Etusivu » Kauppa » Lasten baletti 2

Lasten baletti 2

20,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 155 Osasto:

Kuvaus

Laji: Baletti
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: Lapset alle 10v
Opettaja: Virva Torkko-Muñoz
Aikataulu: ma 17.6 ja ti 18.6 klo 09.30-10.20
Paikka: Puistokoulu, Puistokatu 13 Kuopio

Sisältö: Avoimen tason balettitunti lapsille. Samalle tunnille osallistuu myös päiväleiriläisiä. Jos olet kiinnostunut koko päivän ohjelmasta pelkän balettitunnin sijaan, tutustu Kuopio Tanssii ja Soi päiväleiriin.

Opettajasta: Virvalla on vuosien kokemus kyseisen ikäryhmän baletin opetuksesta. Hän kiinnostui aiheesta jo tanssinopettajaksi opiskellessaan Kuopio Tanssii ja Soin järjestämällä baletin alkeisopetuksen kurssilla, jossa opettajana oli Kanadan kansallisen balettikoulun opettajakoulutuksen opettaja Angie Seto. Lisäksi hän on suorittanut tanssinopettajatutkintonsa päättöharjoittelun ja opetusvuoden yhdessä Suomen johtavista harrastajabalettikouluista, Espoon Tanssiopistossa. Kyseinen aika valmisti häntä erinomaisesti baletin alkeiden opettamiseen. Kuopiossa Virva toimii Taideopiston tanssinopettajana ja vastuuhenkilönä. Opettajana Virva on aurinkoinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä.

Virvan terveiset: “Olen koulutukseltani tanssinopettaja (YAMK). Valmistuin Savonia ammattikorkeakoulusta pääaineenani klassinen baletti 2014. Vaihto-oppilasvuoden vietin Saksan Dresdenissä Palucca Hochschule Für Tanz:ssa. Myöhemmin nykytanssi vei mukanaan ja jatkokouluttauduin Unkarissa Budapest Contemporary Dance Academyssä tanssijan koulutusohjelmassa, jossa valmistuin 2018. Tanssinopettajan YAMK-tutkinnon suoritin Oulun ammattikorkeakoulussa vuonna 2022. Viimeisin käymäni koulutus on Bolshoi Balettiakatemian alkeisbaletin seminaari Vaganova-metodin opetuksesta 5-9-vuotiaille 2023. Jokainen oppija on erilainen ja tunneilla tavoitteenani onkin huomioida jokainen oppija yksilönä. Tunneillani keskitymme puhtaan tanssitekniikan opetteluun ja sen tärkeyden ymmärtämiseen. Luovat harjoitteet ovat myös tärkeä elementti jokaisessa opettamassani lajissa. Tunneillani toivon mahdollistavani oppilaille mahdollisimman paljon itseoivalluksen hetkiä! Tervetuloa tanssimaan ja oppimaan kanssani!”

Lisätiedot

Ikä

,

Laji

,

Taso

, ,

Saatat myös pitää...