Etusivu » Kauppa » Salsa con Rumba

Salsa con Rumba

35,00 

8 varastossa

 €
Options Quantity
Tuotetunnus (SKU): 106 Osasto:

Kuvaus

Laji: Salsa con Rumba
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: Aikuiset
Opettaja: Julio Miñoso
Aikataulu: ke 12.6  klo 13.00-14.30
Paikka: Salsa Studio, Vuorikatu 3 Kuopio

Sisältö: Kuubalainen salsa on vienyt mennessään yhä useamman tanssijan ja harrastajan sydämen. Salsa on vauhdikasta, mutta samalla pehmeää ja nautinnollista. Vartalon liikekieli on hyvin luonnollista, eikä liikkeitä tehdä repien, vaan vartalon omia liikeratoja korostaen. Naisten salsa korostaa feminisyyttä ja lantion liikkeitä, miesten salsassa näkyvät machoelementit ja ylävartalon liike on korostetumpaa. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä, mutta ne ovat myös todella tehokasta liikuntaa. Salsatunnilta lähdet hikisenä, mutta hymyilevänä! Tällä tunnilla salsaa maustetaan rumban elementeillä. Kurssi on soolotanssia.

Opettajasta: Juliolla on yli 25 vuoden kokemus kuubalaisista populaari- ja folkloretansseista niin tanssijana, opettajana kuin koreografina. Hän valmistui vuonna 1996 tanssija-tanssinopettajaksi taidekoulu Escuela Profesional de Arte Samuel Feijoosta, josta hän tuli valituksi suoraan la Compania Folclórica Oshé de Villa Clara-tanssiryhmään. Jo kahden vuoden jälkeen Julio nousi ensitanssijan (primer bailarin) asemaan- korkeimpaan rooliin, jonka tanssija voi Kuubassa saavuttaa.
Tanssinopettajan tehtäviin syventyminen jatkui taidekorkeakoulu ISAssa ( el Institución Superior de Arte), jossa Julio perehtyi mm. tanssinopetuksen metodologiaan ja pedagogiaan. Vuonna 2005 hän valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi (Licenciado en Arte Danzario) erikoistumisalueenaan folkloretanssit.
Uransa aikana hän on tähdittänyt useita esityksiä Kuubassa ja kansainvälisesti, esim. Kolumbiassa, Kanadassa, Ruotsissa ja Martiniquella. Työ opettajana taidekouluissa ja ulkomaalaisille suunnatuilla tanssikursseilla sekä lukuisilla kansallisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla on tuonut Juliolle paljon kiitosta. Hän on myös ansainnut useita tunnustuksia ja palkintoja. Tunnustuksena taiteilijan työstään Julio valittiin jäseneksi UNEACiin. UNEACin jäseneksi valitaan kuubalaisen kulttuurin edistäviä taiteilijoita ja kirjailijoita.

Lisätiedot

Ikä

Laji

,

Taso

Saatat myös pitää...