Etusivu » Kauppa » Barre workout & Ballet centre work

Barre workout & Ballet centre work

50,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 142 Osasto:

Kuvaus

Laji: Barre, kehonhuolto
Taso: Avoin taso
Ikäsuositus: Aikuiset
Opettajat: Lina Patrikainen ja Henrik Burman
Aikataulu: to 13.6 ja pe 14.6 klo 16.30-17.45
Paikka: Studio Tempo, Puijonkatu 27 Kuopio

Sisältö: Barre workout & Ballet centre work on timanttinen yhdistelmä barretreeniä ja balettitreeniä. Kurssi on sopiva niin perustason harrastajille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Barretreenissä aktivoidaan pitkiä lihasketjuja ja vahvistetaan isometristä voimaa. Tästä on hyötyä kaikkeen liikkumiseen. Barre perustuu baletin tankoharjoitteisiin ja siinä on vaikutteita pilateksesta. Barre on asentoa ja hyviä keholinjauksia ylläpitävää terveysliikuntaa. Barressa pohjautuu alunperin Lotte Berk -metodiin vuodelta 1959.
Ballet centre work -osiossa tehdään balettitunnin keskilattiaharjoitteita ja harjoitellaan lyhyttä alkeistason keskilattiasarjaa. Oppilas pääsee hyvässä opetuksessa sukeltamaan baletin maailmaan ja saa todellisen tanssin tunteen kehoon ja mieleen. Opettajina toimivat alansa huippuammattilaiset balettipedagogi Henrik Burman ja sertifioitu barreohjaaja Lina Patrikainen.

Opettajista:

HENRIK BURMAN on pitkän uran tehnyt balettitanssija ja tanssipedagogi. Hän valmistui Ruotsin kuninkaallisesta balettikoulusta vuonna 1986. Tämän jälkeen hän työskenteli tanssijana Ruotsin kuninkaallisessa baletissa ja solistina balettitanssijana Suomen Kansallisbaletissa.
Henrik on opettanut muun muassa Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa, Somatic Studiossa, Tanssille Ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja soi -festivaaleilla. Henrik valmistui HAMK:ista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017. HENRIK BURMAN on BalletMOVE:n opettaja ja kehittäjä.

LINA PATRIKAINEN on pitkän linjan liikunta-ammattilainen. Hänen uransa varrelle mahtuu lajeja laidasta laitaan lähtien terveysliikunnasta ja jumpasta tanssitunteihin, joogaan ja barreen. Linan innoittava ja tinkimätön ammattitaito on hurmannut liikkujia ympäri Suomen. Viime vuosina erityisesti barretuntien ohjaaminen ja kehittäminen on ollut sydäntä lähellä. Lina on Barre Academyn sertifioima barreohjaaja. Barressa yhdistyy musiikki, kauniit ja terveet linjaukset sekä treenin palo. Huikeita henkilökohtaisia tuloksia sekä liikunnan iloa on tullut laajalle kävijäkunnalle ja barre on huippusuosittua – eikä syyttä! Barre-treenistä hyötyvät niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin liikkujat.

Lisätiedot

Ikä

Laji

, ,

Taso

, ,

Saatat myös pitää...